Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Cacharel Nemo Vtg.. Yalnız Carolina Herrera (Paco Rabanne gibi değil. Öldürmeyelim) parfümleri gibi açıldı. Hayırlısı. iyi ki kör alış yapmamışım.

Yorum

• Akşam kullandığım Eau Noire'ın izleri üzerimde... Modern, tatlı bir oryantal baharat parfümü. Alttan hafif lavanta ve kahve destekli aromatik otlarla ve belki biraz da dumansı kuru tütünle bir hint yemeği şöleni gibi. Sonları biraz sönükleşiyor ama açılış ve orta notalar etkileyici.

Yorum

• Güzel havalarda opus v deneyeyim dedim. Tahmin ettiğim gibi kışa nazaran daha iyi durdu üstümde

Yorum

• Bond No 9 Coney Island

Yorum

• Tiziana Terenzi Kirke

Yorum

• Duş sonrası CN Homme... Sık kullanmayıp özleyince ve düşük dozajla kullanınca iyi geliyor.

Yorum

• PinotNoir
                PinotNoir Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bu koku için düşük doz konusunda çok haklısınız.

• Mona Cuir

Yorum

• Bugün bir arkadışım nikahına giderken yanımda Ormonde Jayne Black Gold var

Yorum

• Chanel Allure Homme Edition Blanche.

Yorum

• issey miyake leau bleue d'issey pour homme

Yorum

• Creed VIW kullandım bugün😀

Yorum

• Selamlar, bir Slumberhouse de benden gelsin: Norne
                        Akışkan reçineler, kurumuş reçineler, baharatlı reçineler, yavru kozalaklar, çam fıstıklı kozalaklar, yıllanmış tozlu kozalaklar, yaş iğneler, yanmış iğneler ve sert dallar ile çam ağacının röntgeni çekilmiş Josh Lobb tarafından. Serge Lutens Fille en Aiguilles'teki iç kaldıran kuru meyve tatlılığı silinip Montana Parfum d'Homme'deki gibi meşe yosunlu deri de eklenince hemen hemen ''old school'' bir çam nostaljisi yaşıyorum her kullandığımda.

Yorum

• Balzamik Sirke
                          Balzamik Sirke Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          İyi niyetle yazdım ama kaçırdığım bir şey olabilir mi?

• Umut Kurtoğlu
                          Umut Kurtoğlu Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Fille ne kadar çok sevsem de şahsen Norne yorumu çok güzel olmuş.. Ağzınıza sağlık.. Yanmış iğneler ve akışkan reçineler en hissettiğim şeyler oluyor tenimde..

• Balzamik Sirke
                          Balzamik Sirke Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. Her ikiside çok hoş çalışmalar ama Serge Lutens imzası gereği çam temasını oryantal bir hale sokunca belli bir noktadan sonra beni çok zorlamaya başlıyor. Gerçi Norne'de hiç masum sayılmaz. Koku gitgide kuruyarak sert bir powerhouse halini alıyor ancak Fille'den daha gerçekçi, doğal ve somut bana kalırsa. Ancak sonuçta bay Lobb'un örnek aldığı Sheldrake bey ve Lutens, niş dünyanın indie'si ve zamanın çok ötesinde ve uzağında her zaman. İkisini de severek kullanıyorum diyeyim liberal politikacı gibi

• Mono di orio vanille

Yorum

• Toplu taşıma aracıyla 4 saatlik bir yoldaydık. Grup içerisinden bir kadın arkadaşımız gül-oud kombolu kokusuyla öldürdü bizi... Yanımdaki Mirto Panarea dekantıyla nefes almaya, rahatlamaya çalıştım.

Yorum

• Bugün CK Eternity kullandım.Beni gençlik yıllarıma götüren parfümlerden biri dahaBu güne kadar en çok sorulan parfümlerimden biridir sanırım..Tenimde kalıcılığı ve silajı oldukça iyi.Ferah,çiçeksi,canlılık veren bir kokusu var.Özlemişim,iyi geldi

Yorum

İşleniyor...
                            X