Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Guy Laroche Drakkar Noir ile Vintage Hermes 24 Faubourg

Yorum

• Timbuktu

Yorum

• Penhaligon's Sartorial

Yorum

• Tf noir de noir

Yorum

• Merhaba arkadaşlar.Foruma bugün üye oldum.Ermenegildo Zegna Haitian Vetiver'le güne başladım.Bu kokunun performansının düşük olduğu söyleniyor,yalnız benim tenimde kalıcılık ve farkedilirlik her zaman yüksek olmuştur.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bende ortalama yayılımlı ama oldukça kalıcı oluyor.. Zegnaların geneli ortalama yayılımlı oluyor nedense bende falat hepsi oldukça kalıcılar denilebilir..

• harunozkan89
              harunozkan89 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              hoşgeldiniz, bende haitian orta performans gosteriyor, tf-grey vetivere en yakın buldgm kokudur. ama grey vetiveri kesinlikle tercih ederim

• doors
              doors Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Hoşbulduk harunozkan.Tom Ford Grey Vetiver benimde bir ara kullanmaktan çok zevk aldığım bir kokudur.

• Akşam dışarı çıkmadan Mona di Orio Cuir kullandım ilk defa. Açılışında hayvansallığın yoğun olduğu falan anlatılıyordu yorumlarda ama sanırım fena bir reformülasyona kurban gitmiş. Gayet alışık olduğumuz safraleine ile sağlanmış deriye hafif bir duman ve inceden meyan kökü kılıklı bir şeyler eşlik ediyor... Ortada öyle hayvansal deri falan yok. Giderek eski kafa güzel parfümleri hatırlatan sabunsu bir meşe yosunu/paçuli benzeri akorun eklenmesiyle daha da yumuşadı ama maskülen tarzını kaybetmedi. Muhtemelen eski hali olsa çok seveceğim bir parfüm olurdu. Bu haliyle fena değil diyebiliyorum ancak.

Yorum

• MeaCulpa
              MeaCulpa Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Cantona Splitinden gelen ise aynı şişe bendede mevcut açılışı kuru kül tablası gibi kokuyor sonra hafif ıslanmış küller dökülmesin denilen tarza bürünüyor ben sevdim fakat çok daha zalim bekliyordum en azından açılışıyla tek düze gitse bile olurdu 😊

• Teşekkürler Connoisseur hocam.

Yorum

• serge lutens chergui

Yorum

• Alfred Dunhill - Icon.

Yorum

• gözümün nuru Tom Ford Grey Vetiver kullandım.,Bir gün üretimi biterse halim ne olur diye düşünmeden edemiyorum

Yorum

• harunozkan89
                  harunozkan89 Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  aynen hocam, yazın vazgecilmezi

• Bugün pure havane ile geçti 😄

Yorum

• Lancome Poeme kullandım bugün.

Yorum

• baharın gelişini bende ''loewe solo absolute'' kutladım: )))
                    ne zaman kullansam övgü alırmı arkadaş, severek kulladngm nadir designerlardan

Click image for larger version  Name:	IMG-20160907-WA0028.jpg Views:	2 Size:	444.3 KB ID:	25963
                    Ekli Dosyalar
                    Son Düzenleme harunozkan89; 23-03-17, 03:04. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Bugün Xerjoff Uden.Bu parfüm evinde 1-Uden 2 -Casamorati 1888 3-40 knots

Yorum

• Serge Lutens Chergui

Yorum

İşleniyor...
                        X