HDP Ambre 114. özellikle başlangıcındaki amber kokusu çok doğal , ağırlıklı olarak vanilya ve amberin hissedildiği kadife gibi yumuşak bir oryantal. havalar ısınmasın
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Elimdeki kokular o kadar çoğaldılar ki her gün farklı koku sıkmama rağmen sezonda(yazlık ve kışlık olarak ayrılar)ancak 2 veya 3 defa sıra geliyor.
Bu aralar layer denemeleri ile tekrar sürecini daha da hızlandırayım diyorum.Bu vesile ile Gucci Pour Homme ile Givenchy Pi birlikteler.Fena durmadılar.
Vücudumu iki kısma ayırdım,sol yüz,boyun ve kola birini sağ yüz,boyun ve kola da diğerini uyguladım.
- 7 beğenme
Yorum
-
Ben bugün Chanel No 5 edt kullandım ve eşim burası Fahrenheit koktu dedi😳😳Bu güne kadar bu iki parfüm arasında benzerlik olabileceğini hiç düşünmemiştim ama demek ki az da olsa anımsatan bir şeyler var..
Yine çok sevdiğim ve yedeklediğim bir parfüm.Edp ye göre daha çiçeksi buluyorum.İkisi de ayrı güzel bence..
- 7 beğenme
Yorum
-
BeauFort London - Vi Et Armis... Küller uçuşmasın diye kül tabağına dökülen viski ve onun içinde söndürülen sigara kokusu gibi. Baştan sona çok sert bir koku. Günlük hayatta kullanırsanız büyük ihtimal akşamdan kalma sanırlar. O yüzden parfüm tecrübesi artması amacıyla sadece kendiniz koklamak için kullanmalısınız.
- 9 beğenme
Yorum
Yorum