Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Click image for larger version  Name:	tobacco cognac.jpg Views:	1 Size:	53.8 KB ID:	23917

House Of Cherry Bomb - Tobacco Cognac

Kaliteli pipo tütünü ve konyakla birleşen ve hafif tatılık ve hafif hayvansılık katan bal ve alttan alta kendini hissettiren ambergris güzel bir kombo yapmış. Oldukça rafine bir koku her koklayışımda farklı bir nota geliyor burnuma. Ne varsa indie de var diyerek sözlerimi noktalıyorum

Yorum

• Habit Rouge Dress Code.Açılını herkes sevmez belki ancak biraz bekleyince çok güzel oluyor.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
        Click image for larger version Name:	tobacco cognac.jpg Views:	1 Size:	53.8 KB ID:	23917

House Of Cherry Bomb - Tobacco Cognac

Kaliteli pipo tütünü ve konyakla birleşen ve hafif tatılık ve hafif hayvansılık katan bal ve alttan alta kendini hissettiren ambergris güzel bir kombo yapmış. Oldukça rafine bir koku her koklayışımda farklı bir nota geliyor burnuma. Ne varsa indie de var diyerek sözlerimi noktalıyorum
        Süper süper süper ötesi bir çalışma. Baraonda ve Bu, Enigma'nin tahtını 3'e böldü bende.

Yorum

• Isabey L'ambre de Carthage dekant koku güzel ama kalıcılık ve farkedilirlik düşük oldu bende.

Yorum

• Tuscan Leather

Yorum

• Ağır babalardan devam. Vintıç Ferre For Men

Yorum

• bugün ds damat çok freşh bi koku yazın kullanılacak ucuz alternatiflerden

Yorum

• Azzaro Visit.

Yorum

• casamorati 1888.sondaki amberin tatlı hali ve paçuli çok iyi olmuş

Yorum

• TAUER NO 11 CARILLON POUR UN ANGE

Yorum

• Jo Malone - Oud & Bergamot

Yorum

• Dior Pure Poison vintage 2004 üretimi...geçen yıl aldığım parfüme bugün kıyıp kullanabildim nihayet...muazzam

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Dior homme intense

Yorum

• Bugün hiç yapmadığım birşey yaptım, rastgele 6-7 parfümden 3 er vapo sıktım. Hatırladıklarım chypre palatin-cc 1872-tf grey vetiver-mfk apom-terenzi gumin ve casanova- kilian sth 😊

İşin ilginci hiç olmadığı kadar övgü aldı, hemen hemen her karşılaştığım arkadaş sordu, herhalde herkes kendine bir hitabeden buldu

Yorum

• Chanel – Bois Des Iles

Yorum

İşleniyor...
                                X