Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Creed git kullandım bu yoklukta bile sevemedim, zaten ingilizleride sevmem.
    Sadece garçons.

Yorum

• Bond amber kullandım bugün.

Yorum

• Bu akşam denemeler var, bir elde Ambre Russe, diğerinde Zefiro, bir kolda Pardon diğerinde X.
        Toplu bir deneme oldu 4'ü birden. Yarında bireysel denemelere başlamayı düşünüyorum.

Yorum

• Kartaliçe
          Kartaliçe Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bende az önce sıktım ambre russe pek sevemedim iyiki 5 ml almışım tarçını fazla geldi bana

• Bu sabah Histoires Fidelis kullandım üstüne de bir şey kullanmama gerek yok çünkü boşuna, bu kokuyu sadece coromandel bastırır kullandıklarım arasında. Fidelis mutlaka ama mutlaka herkes denemeli, formda tekrardan spliti yapılırsa çok hayıra geçilir denemeyen arkadaşlarımız için.

Yorum

• Montale Black Oud , tamam zor kokusun ama baho zoru sever , seni de sevdi .
          فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Umut Kurtoğlu
            Umut Kurtoğlu Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Hard leather?

• Bahoo
            Bahoo Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            0.5 ml sample yetmedi duygularımızın net olarak oluşmasına .

• Öğlen Royal Vintage, Gece Dhi,
          Kullandığım royal vintage en son çıkan 2016 batch eski batchlere göre sanki biraz daha hafif ve meyvemsi hissiyatı veriyor, Kullandığım dhi ise 2015 batch, performansı 2016 batche göre hissedilir derecede kötü..

Yorum

• creed neroli sauvage

Yorum

• Comme Des Garçons 8 88
              Markanın farklı duruşu kokuya tamamen yansımış ancak genel beğenisi de unutulmamış.Çiçeksi/baharatlı,hafif/yoğun,tatlı/kuru,dengeli/dengesiz

Yorum

• Xerjoff Rönesans. İçim açıldı. Arada ferahlık iyidir ya.Mola gibi oluyor resmen

Yorum

• PinotNoir
                  PinotNoir Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Renaissance'nin geçtiği cümleleri okurken bile mutlu oluyorum.

• Kış bitmeden Nishane Fan Your Flames kullanayım. 6-7 ay uzak kalacağız.

Yorum

• roja dove danger

Yorum

• Guerlain dress code.
                    Özlediğim nadir kokulardan.
                    Sadece garçons.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: alfie View Post
                      Kış bitmeden Nishane Fan Your Flames kullanayım. 6-7 ay uzak kalacağız.
                      Ben de soğuklar geçmeden bir Fan Your Flames kullanayım dedim, gerçekten güzel bir kokuymuş.

Yorum

• Salvador Dali Pour Homme (1987) Vintage ve üzerine Jovoy Garde Mois. Dali'nin deli-dahilini yansıtan lavanta, paçuli, meşe ağacı, adaçayı, vetiver, kediotu, yasemin, fesleğen, tarhun ve nilüfer karışımı tüm haşmeti ile kendini hissettiriyor. Garde Mois (iki fıs) hafif bir dokunuşla cila vazifesi görerek Dali önünde saygıyla eğiliyor. Dikkatli kullanılması gereken bir parfüm. Geçişler çok güzel.

Yorum

• Nishane Boszporusz. Aquatic bir parfüm için çok güçlü bir performans 👍

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                          X