Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Hocam Aslında bu Layer hakkında bi başlık açılsa süper olur Favori layerlarınız falan

Yorum

• kinski denedim dekanttan

Yorum

• ibrhm
        ibrhm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Gökhan, bu kokuyu iş görüşmelerine giderken kullanma sakın, tabi torbacı olmak gibi bir kariyer hedefin varsa bilemem

• guardian
        guardian Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        is gorusmesine cagirirlarsa tabi kullanmam abi

• kuzukardes
        kuzukardes Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        tabii kokuyu anlayan da , işi biliyordur demektir..yani..

• CdG - Black

Yorum

• Creed millesime imperial

Yorum

• Bugün Clinique Beyond rose kullandım.

Yorum

• Xerjoff naxos ara ara canım çekiyor

Yorum

• Timbuktu

Yorum

• Aksam icin Mona Di orio vanilla

Yorum

• Hafif bir hava degisimi...
                  Acqua di Parma - Ginepro di Sardegna

Yorum

• ELdO Rien Intense Incense kullanıp taksiye bindim, inmeye yakın şoför patladı, "Abi nedir bu kullandığın, parfüm mü başka bi şey mi" dedi... Eveleyip geveleyerek taksiciyi savuşturduktan sonra avm içindeki markette süt, ayran vs. reyonunda bir şeylere bakmak için orda duran bir kadının yanından alt rafa doğru eğildim, kafamı kaldırdığımda kadın iyice açılmış gözlerle bana bakıyordu, utanıp alacağımı alamadan uzaklaştım, kadın ordan gidince alabildim. İlk saati, yayılım anlamında çok acayip bu parfümün, tabi kokusu da acayip olunca ilginç geri dönüşler olabiliyor.

Yorum

• Medea
                      Medea Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Az sıkarsan tadını daha iyi çıkarabilirsin. Ben, dalgınlıkla 8-10 fıs sıktım, korkunç bir şey oldu.

• harunozkan89
                      harunozkan89 Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      hahahaha

• PinotNoir
                      PinotNoir Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Ben kullandığımda yanıma yaklaşanlar "üstüne benzin mi dökülmüş" diyor. 😀

• Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
                    ELdO Rien Intense Incense kullanıp taksiye bindim, inmeye yakın şoför patladı, "Abi nedir bu kullandığın, parfüm mü başka bi şey mi" dedi... Eveleyip geveleyerek taksiciyi savuşturduktan sonra avm içindeki markette süt, ayran vs. reyonunda bir şeylere bakmak için orda duran bir kadının yanından alt rafa doğru eğildim, kafamı kaldırdığımda kadın iyice açılmış gözlerle bana bakıyordu, utanıp alacağımı alamadan uzaklaştım, kadın ordan gidince alabildim. İlk saati, yayılım anlamında çok acayip bu parfümün, tabi kokusu da acayip olunca ilginç geri dönüşler olabiliyor.
                    Mete abi, bu parfümün Rien ile arasındaki tek fark performans degil sanirim, koku karakterinde de sanki ufak rötuşlar yapılmış.

Yorum

• ibrhm
                      ibrhm Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      2014 batch eski Rien sayılırsa şayet incense versiyonunu daha başarılı buldum ben.

• Medea
                      Medea Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Hangi yılı baz almak gerekiyor tam bilemiyorum açıkçası ama benim de gözlemlediğim (ve hatırladığım) kadarıyla Intense Incense versiyonu birkaç saat sonra orijinal Rien'in ilk başı gibi kokmaya başlıyor sanki. Bu anlamda bence de Intense Incense versiyonu ilk versiyondan daha zengin ve boyutlu. Sıkalı 13 saat falan oldu, hala değişim ve gayet belirgin olarak hissedilme devam ediyor.

• ibrhm
                      ibrhm Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      13 saat fazlasıyla tatmin edici, beni cok zorluyor bu kadar performanslı kokular😬

• Histoires de Parfums for men 1740

Yorum

• Miss dior le parfum

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Tüm gün Bond Oud koktum.

Yorum

• Bond 9 NY Amber

Yorum

İşleniyor...
                          X