Hocam Aslında bu Layer hakkında bi başlık açılsa süper olur Favori layerlarınız falan
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
ELdO Rien Intense Incense kullanıp taksiye bindim, inmeye yakın şoför patladı, "Abi nedir bu kullandığın, parfüm mü başka bi şey mi" dedi... Eveleyip geveleyerek taksiciyi savuşturduktan sonra avm içindeki markette süt, ayran vs. reyonunda bir şeylere bakmak için orda duran bir kadının yanından alt rafa doğru eğildim, kafamı kaldırdığımda kadın iyice açılmış gözlerle bana bakıyordu, utanıp alacağımı alamadan uzaklaştım, kadın ordan gidince alabildim. İlk saati, yayılım anlamında çok acayip bu parfümün, tabi kokusu da acayip olunca ilginç geri dönüşler olabiliyor.
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Medea View PostELdO Rien Intense Incense kullanıp taksiye bindim, inmeye yakın şoför patladı, "Abi nedir bu kullandığın, parfüm mü başka bi şey mi" dedi... Eveleyip geveleyerek taksiciyi savuşturduktan sonra avm içindeki markette süt, ayran vs. reyonunda bir şeylere bakmak için orda duran bir kadının yanından alt rafa doğru eğildim, kafamı kaldırdığımda kadın iyice açılmış gözlerle bana bakıyordu, utanıp alacağımı alamadan uzaklaştım, kadın ordan gidince alabildim. İlk saati, yayılım anlamında çok acayip bu parfümün, tabi kokusu da acayip olunca ilginç geri dönüşler olabiliyor.
- 3 beğenme
Yorum
-
Hangi yılı baz almak gerekiyor tam bilemiyorum açıkçası ama benim de gözlemlediğim (ve hatırladığım) kadarıyla Intense Incense versiyonu birkaç saat sonra orijinal Rien'in ilk başı gibi kokmaya başlıyor sanki. Bu anlamda bence de Intense Incense versiyonu ilk versiyondan daha zengin ve boyutlu. Sıkalı 13 saat falan oldu, hala değişim ve gayet belirgin olarak hissedilme devam ediyor.
Yorum