Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Orjinal yazı sahibi: Erdem View Post
    Clinic aromatic in white
    Sevdim bu kokuyu,ve çok ucuza aldım.Markafoni'den 30 ml 50 tl.Beğeneni varsa kaçırmasın derim.
    hocam markafoni ye bakıyorum fakat fiyatlar çok anormal. orjinallikten eminmiyiz. yani site güvenilirmi acaba

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Güvenebilirsin Hocam sorun olmaz

• Cihan mert
      Cihan mert Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      teşekkürler hocam tamamdır

Bugün de Chypre palatin ile ozlem gidermeye devam ettim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cihan mert View Post

hocam markafoni ye bakıyorum fakat fiyatlar çok anormal. orjinallikten eminmiyiz. yani site güvenilirmi acaba
      Hiç bir sıkıntı yok Cihan bey güvenle alabilirsiniz

Yorum

• Cihan mert
        Cihan mert Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        teşekkürler hocam

costume national scent yapıştı üzerime. üşengeclikten sabah onu sıkıp çıktım üzerime..

Yorum

Dün ve bugün Gabriella Chieffo Hystera kullandım.
        Serge Noire, Arso ve özellikle Moresque Al Andalus'tan aşina olduğum tuzlu ve soğanlı domates salçası ile açılışı yapıyor. Ilk 3 dakika katlanılması çok zor. Bu andan itibaren tuzlu yapı; süsen ile pudralanmaya ve tatlı sardunya ile de derinlik kazanmaya başlıyor. Ilk bir saat içerisinde bu notaların altlı üstlü değişkenliği ve muhteşem bir süetin her daim bunlara destek vermesi ile Tauer Lonestar Memories'den izler koklayabilirsiniz.
        Sonra tenden ayrılana kadarki süreçte de tuzlu yapının tamamen kaybolması ve Lonestar Memories frekansının sandal ağacı ile yumuşatılması var. 4-4.5 saat kalıcılık ve farkedilirlik ciddi anlamda spektaküler. Sonrasında ise 16-17 saat kadar ten kokusu halinde.

Yorum

• guardian
          guardian Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          insan özlüyor bu yorumları.

Guerlain Lidge. Günlük kullanımda gerçekten rakibi yok.

Yorum

• guardian
          guardian Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          lidge; büyük merakla aldığım, ilk kullandığımda bu muymuş dediğim, fakat kullandıkça evet buymuş ve aldığı tüm övgüleri hak ediyormuş dediğim parfüm.

• vioofthedevil
          vioofthedevil Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Kesinlikle öyle. Bende çok tesadüfi ve ironi şekilde 5 ml dekant edinip sevmeyen birisinin, bana hediye etmesiyle tanıştım

Dior addict edp 2014...2002 gibi değil ama...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Nerde O eski parfümler... Şu ifraya sabotaj düzenlemek lazım

Cdg wonderwood.
        Sadece garçons.

Yorum

serge lutens fumerie turque

Yorum

Cdg 2 man ile başlayan gün creed git ile devam ediyor. Ya coromandel ya da lidge ile nokta koymak istiyorum bugüne

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Bir cumartesi gecesi işten eve giderken ve ertesi gün dinleneceğini ve bütün haftanın yorgunluğunu atacağını biliyorsan ne kullanırdım. Tabikide bütün enerjisiyle Green Irish Tweed

Yorum

Forumda hatırlayınca özlediğimi farkedip; terre.

Yorum

Bugün de uda doyduk çok şükür. Black Afgano... 👍

Yorum

Buraya yazmayı sevmiyorum normalde ama kendimce bir karar aldım yeni denediğim kokuları ufak ufak bu başlık altında paylaşacağım ,

by killian Vodka on the rocks ; Koku olarak koku kalitesi olarak üst seviye güzellik olarak da keza aynı şekilde ama kalıcık ve silaj PEHHHH yazık etmişler...

İnvasion Barbere ; Berber kokusumu evet ilk 1 saati atlatınca öyle , ciddi tene yakın buldum kalıcılık ve silaj tatmin etmedi Killian ne ise bu da o diyebiliriz ... Soru şu fiyatını hak ediyormu ?

Chypre Palatin ; Gerçek anlamda yaş isteyen ender kokulardan bana hitap etmedi yorumlamıyorum o sebepten ama bir kısmı varki çok hoşuma gitti sıktıktan 15 dakika sonra yanık ahşap gibi kokuyor yada eski ahşap ev de diyebiliriz ...

Reem Acra ; splite koyarım muhtemelen bayanlarımız için etkiledi beni ...

Yorum

• matrai
                      matrai Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Batuhan hocam bunlar için gerekli yerlerde ayrı ayrı başlık açsan çok çok daha iyi olur. En azından Bizlerde yorum yaparız arayanlarda bu parfümlerle ilgili bilgilere çok rahat ulaşır. Bu başlık altında kaybolup gitmesin değerli yorumlar

• Guest's Avatar
                      Misafir Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Altuğ hocam müsait bir zamanımda açayım , Altuğ hocam , Aklımda..

Bugün Black Gold kullandım yine. İlk başlarda biraz şikayet etmiştim keşke hep şikayet etseymisim. Giderek hoşuma gidiyor ancak bir şişesini edinmem uzun bir süre mümkün gözükmüyor 5-6 ml kaldı elimde. Bir de bahar aylarında hafiften havaların ısındığı zamanlarda denemek istiyordum ancak o zamanlara kadar dayanmicak gibi dekantim .

Bu arada tekrar Altuğ hocama teşekkür etmek istedim onun sayesinde tanıştım bu güzellik ile. Aslında neredeyse kullandigim tüm nishe leri onun sayesinde tanıdım desem yeridir

Yorum

• matrai
                      matrai Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Rica ederim Furkan hocam ne demek. Eğer parfümseverlere birşeyler kalabiliyorsak ne mutlu bizlere
                  İşleniyor...
                  X