Orjinal yazı sahibi: Erdem
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: Cihan mert View Post
hocam markafoni ye bakıyorum fakat fiyatlar çok anormal. orjinallikten eminmiyiz. yani site güvenilirmi acaba
- 3 beğenme
Yorum
-
Dün ve bugün Gabriella Chieffo Hystera kullandım.
Serge Noire, Arso ve özellikle Moresque Al Andalus'tan aşina olduğum tuzlu ve soğanlı domates salçası ile açılışı yapıyor. Ilk 3 dakika katlanılması çok zor. Bu andan itibaren tuzlu yapı; süsen ile pudralanmaya ve tatlı sardunya ile de derinlik kazanmaya başlıyor. Ilk bir saat içerisinde bu notaların altlı üstlü değişkenliği ve muhteşem bir süetin her daim bunlara destek vermesi ile Tauer Lonestar Memories'den izler koklayabilirsiniz.
Sonra tenden ayrılana kadarki süreçte de tuzlu yapının tamamen kaybolması ve Lonestar Memories frekansının sandal ağacı ile yumuşatılması var. 4-4.5 saat kalıcılık ve farkedilirlik ciddi anlamda spektaküler. Sonrasında ise 16-17 saat kadar ten kokusu halinde.
- 8 beğenme
Yorum
-
Buraya yazmayı sevmiyorum normalde ama kendimce bir karar aldım yeni denediğim kokuları ufak ufak bu başlık altında paylaşacağım ,
by killian Vodka on the rocks ; Koku olarak koku kalitesi olarak üst seviye güzellik olarak da keza aynı şekilde ama kalıcık ve silaj PEHHHH yazık etmişler...
İnvasion Barbere ; Berber kokusumu evet ilk 1 saati atlatınca öyle , ciddi tene yakın buldum kalıcılık ve silaj tatmin etmedi Killian ne ise bu da o diyebiliriz ... Soru şu fiyatını hak ediyormu ?
Chypre Palatin ; Gerçek anlamda yaş isteyen ender kokulardan bana hitap etmedi yorumlamıyorum o sebepten ama bir kısmı varki çok hoşuma gitti sıktıktan 15 dakika sonra yanık ahşap gibi kokuyor yada eski ahşap ev de diyebiliriz ...
Reem Acra ; splite koyarım muhtemelen bayanlarımız için etkiledi beni ...
- 3 beğenme
Yorum
-
Bugün Black Gold kullandım yine. İlk başlarda biraz şikayet etmiştim keşke hep şikayet etseymisim. Giderek hoşuma gidiyor ancak bir şişesini edinmem uzun bir süre mümkün gözükmüyor 5-6 ml kaldı elimde. Bir de bahar aylarında hafiften havaların ısındığı zamanlarda denemek istiyordum ancak o zamanlara kadar dayanmicak gibi dekantim .
Bu arada tekrar Altuğ hocama teşekkür etmek istedim onun sayesinde tanıştım bu güzellik ile. Aslında neredeyse kullandigim tüm nishe leri onun sayesinde tanıdım desem yeridir
- 2 beğenme
Yorum
Yorum