Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Odin - Tanoke

Yorum

• Nicolai New York İntense

Yorum

• Montale Black Aoud

Yorum

• amouage journey women sentetık bı parfum ama guzel yav..bazı parfum evlerının boşu yok..yalnız memoir i merak ediyorum..

Yorum

• Bentley Intense ile tam gaz yola devam.
            Makine yeni olduğu için motoru açıyoruz. 😎

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: connoisseur View Post
              Odin - Tanoke
              Budur

Yorum

• connoisseur
                connoisseur Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Mustafa hocam tesekkurlerin asil sana ulasmasi lazim; beni bu harika odunsu parfumle bulusturdun

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                ben de kör alış yapmıştım valla o zaman nedense kendime yakın bulmadım. ama sonradan sakladığım dekant öyle kıymete bindi ki gözümde. demek ki bir şey az olunca değerli oluyor. bunda zevklerin de zaman içinde evrimleşmesi/oturması etken olabilir.

• Çok uzun zmandır kullanmadığım ve özlediğim kirlilik.. Papillon Artisan - Anubis.

Yorum

• HDP Ambre 114

Yorum

• Armani Ambre Essentrico Sütümsü Amber Burunda akıyor resmen. Çok beğendim. Süper yumuşatmışlar. Uniseks kullanılabilinir sanki. En beğendiğim oldu.

Versace Dylan Blue yapmayın abi Sauvage ı kopyalamışsınız. Buram buram ambroxan kapaktan kokladım bıraktım.

Hermes Bel ami Şu halini vintage ını bilmeyen biri olarak oldukça iyi buldum..Göze batan bir retro havası olacak sanıyordum gayet modern kalmış bir maskülen..

Zegna Neroli Neroli sevenlere citruslu neroli. Adp Essenza kullansanız daha iyi. Ama kaliteli Her Zegna serisindeki koku gibi.

ysl supreme bouquet sarı çiçekler alttan bir mor pudramsı çiçek de var sanki( iris değil) İsmini görünce düşüneceğiniz fresh mutluluk saçan çiçekler değil tarzı.. Forumda bazı erkek arkadaşlar kullansa da bir kadına daha yakıştırırdım. Güzel fakat yslnin özel serisinin sıkıntısı bu. Değişim göstermeyecek belli. O çizgide ilerliyor..

Ambre Essentrico Rocks.

Yorum

• Minty
                    Minty Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Ambre Essentrico müthiş bir koku!! tam hayal ettiğim amber, baharatlı, tarcınlı falan, hafif tatlımsı (kuru meyveler) oryantalligin dozunu kacirmamiş, feminen bir amber, ama kalıcılıgını kötü bulmuştum :-( iki defa denedim.
                    Bir daha denesem mi acaba ?!

• Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
                  Armani Ambre Essentrico Sütümsü Amber Burunda akıyor resmen. Çok beğendim. Süper yumuşatmışlar. Uniseks kullanılabilinir sanki. En beğendiğim oldu.
                  Ambre Essentrico Rocks.
                  Ambre Eccentrico'nun ilk bir saatindeki labdanumla sağlanmış keyifli amber akoru sonra nedense kaybolduğunda ortaya çıkan koku bana hiç hitap etmemişti.

Yorum

• Lidge. Eskisi kadar sık kullanmıyorum ama özlediğimi fark ettim.

Yorum

• Chergui(seviyorum kendisini)

Yorum

• URSA çünkü seviyorum

Yorum

• Pekji Odoon. Her defasında bu marka beni biraz daha kendine çekiyor. Belli bir DNA sı var ve parfümler o DNA üzerine kurulmuş gibi. Ama altyapı çok sağlam burası kesin

Yorum

• Dior Homme. Vintage harici kullanılacak gibi değil artık.

Yorum

İşleniyor...
                            X