Odin - Tanoke
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 4 beğenme
Yorum
-
Mustafa hocam tesekkurlerin asil sana ulasmasi lazim; beni bu harika odunsu parfumle bulusturdun
-
ben de kör alış yapmıştım valla o zaman nedense kendime yakın bulmadım. ama sonradan sakladığım dekant öyle kıymete bindi ki gözümde. demek ki bir şey az olunca değerli oluyor. bunda zevklerin de zaman içinde evrimleşmesi/oturması etken olabilir.
-
- 7 beğenme
Yorum
-
Armani Ambre Essentrico Sütümsü Amber Burunda akıyor resmen. Çok beğendim. Süper yumuşatmışlar. Uniseks kullanılabilinir sanki. En beğendiğim oldu.
Versace Dylan Blue yapmayın abi Sauvage ı kopyalamışsınız. Buram buram ambroxan kapaktan kokladım bıraktım.
Hermes Bel ami Şu halini vintage ını bilmeyen biri olarak oldukça iyi buldum..Göze batan bir retro havası olacak sanıyordum gayet modern kalmış bir maskülen..
Zegna Neroli Neroli sevenlere citruslu neroli. Adp Essenza kullansanız daha iyi. Ama kaliteli Her Zegna serisindeki koku gibi.
ysl supreme bouquet sarı çiçekler alttan bir mor pudramsı çiçek de var sanki( iris değil) İsmini görünce düşüneceğiniz fresh mutluluk saçan çiçekler değil tarzı.. Forumda bazı erkek arkadaşlar kullansa da bir kadına daha yakıştırırdım. Güzel fakat yslnin özel serisinin sıkıntısı bu. Değişim göstermeyecek belli. O çizgide ilerliyor..
Ambre Essentrico Rocks.
- 9 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View PostArmani Ambre Essentrico Sütümsü Amber Burunda akıyor resmen. Çok beğendim. Süper yumuşatmışlar. Uniseks kullanılabilinir sanki. En beğendiğim oldu.
Ambre Essentrico Rocks.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum