Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu
    Buraya bir anı paylaşacağım.. Oldukça büyük niş bir mağazaya girdim..Mağazada iki kişi çalışıyor( kapanmaya yakın) biri mağaza müdürü yanında da bir bayan.. İki tane Arap ama rapçi kılığında adam girdi..Dedikleri şey 'I want perfume for men. It doesnt matter what it is' Neyse kadınımız Türk zihniyetiyle Aventus önerdi. Bu sırada ben de izliyorum.. Sonra daha 'mature' bir koku istediğini söyledi.. Kız bu sefer Duro Black Afgano filan gösteriyor. Dedim gittiği yol yol değil Buna Dia getirdim. Bir kokladı. Direk sar bunu dedi (225 euro ) Sonra arkadaşı bu sefer bana geldi ne önerirsin. İlk Memoir denettim sevmedi. 2. (Batuhan duy sesimi) Ursa sıktım. Bu da direk sar bunu dedi ( 170 euro mu ne) .. Hemen arkasından Yine bir arap çift geldi.. Arabik koku istediğini söylediler. İlk Montalelerden verdim ( Kız beni izliyor bu arada) Beğenmedi birkaçını. Ny oud verdim. Sardırdı( 250 euro mu ne) 10 dakikada ciroyu yaptım) İş teklif edildi.. Dedim siz beni gördünüz sadece daha Türkiye'de benim gibi 100 kişi var blogumuzda.. Korktular sanırım. Ha karşılığında 0.1 ml Neroli Outrenoir hediye ettiler. İnanılmaz bonkör Almanlar..
    Allahım sar bunu diyecek kadar paramız olsun amin 🙏 parfüm piyasasında çalışan emekçi kardeşlerimiz standartları belli genel beğeniye uygun ürünler gösteriyorlar mesela bana acqua di gio vermeye çalışıyorlar bozuntuya vermeden kırmadan aa süpermiş diyip başkasına yöneliyorum bir parfümeri olsa kocaman ve buradaki herkes çalışsa ciroda şov yaparız şovv

Yorum

• Günaydın sevgili forum ailesi dün rüyamda Tom ford kokularını gördüm Black Orchıd kullanıyodum gerçekten .Oda bilinç altımda kaldı muhtemelen Bi cafede otururken bi adamın üstünden geliyodu koku muhtemelen eski sürümdü çünkü kaliteli ve yogun bi yapısı vardı birde şuan insanlar üzerinde duydugma hiç benzemiyodu ondan olsa gerek rüyama girdi.

Sabahda Ormondo Jayne Tsarina kullandım .Uzun zamandır kullanmıyodum .Pek begendigim söylenemez ama kalite kalite kokuyorum onun farkındayım.Çok dogal.Ayrıca unısex oldugnu belirtiyim.Genel begeniye uygun bi koku.

Yorum

• Günaydın Royal Vintage ile güne hoş bir başlangıç

Yorum

• Memo italian leather

Yorum

• Bu sabah yürüyüşümde bana Chanel Allure Homme Edition Blanche eşlik etti. Lodosla birlikte hava sıcaklığı artmış, sanki bahar gelmiş.

Yorum

• 10 fıs DHP 👍

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bahoo
                Bahoo Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Cevrendeki insanlara Allah rahmet eylesin .

• Bugün Koç müzesine gitmeyi düşünüyorum, mekana en uyum sağlayacak 1740 diye düşündüm. Hadi hayırlısı

Herkese iyi haftasonları

Yorum

• La Fumee Miller Harris

Yorum

• dün gece uyumazdan evvel green irish tweed sıktım bileklerime. misss

Yorum

• Kourosla devam ediyoruz bugünde.. Mis gibi

Yorum

• Comme Des Garcons Daphne

Yorum

• Yorum

• Ormonde Man.

Yorum

• Mono di orio vanilla
                            Bana rum ve vanılla eslıgı olmasına ragmen eksı kafa koku hıssını uyandıran ama sık kullanmak ıstemıycegm bı koku

Yorum

• Dior Homme Parfum,harika bir aurası var.

Yorum

İşleniyor...
                              X