Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Andy Tauer - Au Coeur du Désert.

Yorum

• Yardley - Citrus & Wood

Yorum

• beyler bugun matrai'den aldıgım memo- African leather ı denemiş bulunmaktayım, söylemeliyimki son zamanlarda denediğim ve beni en çok çarpan kokulardan biri oldu..
        çok değişik bi havası var, altuğ hocanın lddm ye terre hermes katılmış hali yorumuna cidden fazlasiyle katılmakla birlikte, çok özgün bi koku ortaya çıktıgını dusuunyorum, çok farklı bisey çıktıgını dusundurttu bana..
        genel anlamda pis bi havası var bence.. harbiden ismi gibi afrikadaki leoparın derisini koklamışın gibi bi açılış, oyle ursa gibi bi kirlilik hayvansılık değil yalnız daha naif rahatsız etmeyen.. zaten hayvansal deri ve misk'tir sanırım bu hisleri uyandıran.. bu parfume fırsat vermek için bence biraz deneyimli bi burun lazım, en azından 150-200 koku denemiş nişçiler hakkını verecektir diye dusunuyorum.. fragda cok baskın oldgu gorulen kakule ve safranı henuz hissedemedim ilginç şekilde.. bu da benm burnumun zaafıdır, ayırt edemiyorum o kadarını sanırım, beni çarpanı farkediyo olablrm daha cok
        parfum son zamanalrda kullandıgım en güzel performanslardan birini gosterdi, kalıcılık tenimde sahane, silajı hakkında fikrim yok..
        gerçekten konsept ve koleksiyonluk bir koku..

Yorum

• eren_c.
          eren_c. Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Güzel yorum hocam ben de merak ediyordum çok teşekkürler.

• Chanel misia
        http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• serge lutens sa majeste la rose denemeleri... gül & bal dengeli bir tatlılık ve fazlasıyla feminen

Yorum

• Bugün tüm Clive Christianları denedim.. L odunsu severler için akan bir koku.. V ise keskin baharatların ağırlıklı olduğu bir koku fakat designerlarda bile onlarca bu konuda öncü koku varken bu fiyatı hakeder mi bilmiyorum ama bu tarz kokuları sevenlerin çok hoşuna gidebilir. 1 ise en büyük hayal kırıklığım oldukça uniseks gelen genel beğeniye oynayan bir koku o fiyatlara nasıl çıkmış akıl sır ermiyor..

Guerlain eski tarz Monsier'ini denedim. Tarihi gibi eski kafa kalabilmiş keskin sert bir lavanta. Berber dükkanlarının atası heralde. Lavanta kolonyası.Çok keskin.

Nobile 1942 fujerlerin iskeletini almış korumuş ve modernleştirmiş. İşte bu yüzyılda kullanılabilecek en modern fakat köklerine de bağlı fujer..

Roja Enigma'yı tekrar tekrar denedim. Sanırım koleksiyonumun uzun zamandır ertelediğim finalini belirleyecek koku olacak.. Vetiver Pour Homme Vetiver Ext gibi (kokusu benzemiyor sadece yaşattığı hissiyat aynı)belirgin değişimleri çok olmayan ama kaliteli vetiver dediğimiz tarz var ya ondan. Vetiver koleksiyonumu sonlandıtmak için istemesen hayatta o paraları vermem.

Frapin 1697 yine harika bir rum kuru meyveler ve vanilya.. Boozy sevmeyenler için aykırı olabilir ama oldukça hoş..

Bois du portugal.. Çok korkuyordum uzun süre denememiştim. Eski kafadan anladığım budur benim.. Seve seve kullanırsınız..

Birkaç ufak yorum..Notasal değil de yaşattığı ya da verdiği genel düşünceler bunlar.. Bazıları ise çok daha etkiledi beni. Onlar için de müracaat: Cantona
            Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 03-02-17, 20:03. Tarafından yapıldı.

Yorum

• RİYAFES
              RİYAFES Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Üstad Türkiye den selamlar Nasomatto 1697?

• camorr
              camorr Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Frapin derken dili sürçmüş.

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Hahaha tanıyan tanıyor beni Aklımda başka bir şey düşünürken Frapini atlamış. Düzelttim !

• Tauer - LdDM
            rüya gibi

Yorum

• Click image for larger version

Name:	nd.1005.jpg
Views:	44
Size:	39.1 KB
ID:	12136

Yorum

• Atelier Cologne Vetiver Fatal

Yorum

• YSL KOUROS

Yorum

• Mono Di Orio Vanille

Yorum

• Önce reminiscence noir (dekant bitirme çalışmaları sonuçlanmak üzre)

Sonra ny amber

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Vertus XXIV Carat Gold

Leziz...

Yorum

• John Varvatos artisan,aslında yazlık hoş bir turunçgil parfümü ama ,artık yaz-kış ayrımı yapmıyorum parfümlerde.

Yorum

• ibrhm
                            ibrhm Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Hoşgeldin Mehmet hocam

• mm.olcayto
                            mm.olcayto Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Teşekkür ederim İbrahim.

• Umut Kurtoğlu
                            Umut Kurtoğlu Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Hello!

• Akşam için sanoma Scent - Ambre Noir. Güçlü ve sert bir amber yorumu soğuk havalarda kullandığınız zaman üstünüze mont giymenize gerek kalmaz

Yorum

İşleniyor...
                          X