Herkese güzel günler dilerim. Uzun süredir forumu takip ediyorum kapsamlı ve güzel spliti görünce artik bu hobiyi deneyerek ilerletmeye karar verdim. Splitin hayırlı olmasını dileyerek ilk mesajımı talep ile yapmamak istedim listeyi detayli inceledikten sonra talepte bulunucam araniza katılmaktan memnuniyet duydum. Herkese güzel günler dilerim tekrardan
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Alaturka Spliti # (KAPANDI - DAĞITIM )
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 6 beğenme
-
Acqua di Parma Colonia Leather 10 ml
Amouage Reflection (Oman)10 ml
Bond No.9 New York Amber Parfum Versiyon şişeli
Hermessence Ambre Narguile 10 ml
MFK APOM (Dekant Verilecek) 10ml
Parfums de Marly Layton Exclusive şişeli
Profumum Roma Acqua di Sale 10 ml
The Merchant of Venice Arabesque şişeli
Xerjoff naxos 10 ml
Haricen listede bulunmayan ancak açıklamanıza istinaden birkaç talebim olacak bulursa şişeli yazabiliriz.
Creed orjinal vetiver
Creed git
Mfk masculin pluriel
Mfk lumiere noir
memo african leather
Terre hermes eski olursa çok memnun olurum
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Baki View PostAcqua di Parma Colonia Leather 10 ml
Amouage Reflection (Oman)10 ml
Bond No.9 New York Amber Parfum Versiyon şişeli
Hermessence Ambre Narguile 10 ml
MFK APOM (Dekant Verilecek) 10ml
Parfums de Marly Layton Exclusive şişeli
Profumum Roma Acqua di Sale 10 ml
The Merchant of Venice Arabesque şişeli
Xerjoff naxos 10 ml
Haricen listede bulunmayan ancak açıklamanıza istinaden birkaç talebim olacak bulursa şişeli yazabiliriz.
Creed orjinal vetiver
Creed git
Mfk masculin pluriel
Mfk lumiere noir
memo african leather
Terre hermes eski olursa çok memnun olurum
- 1 Beğen
Yorum
-
Atelier Cologne Santal Carmin
Guerlain Rose Nacree du Desert
Hermessence Ambre Narguile
Jo Malone English Oak & Hazelnut
Jo Malone Wood Sage & Sea Salt
Jovoy L'Enfant Terrible
Micallef Les 4 Saisons: Black Sea
Montale Tropical Wood
Prada L'Homme Water Splash
Regalien Hazz
Regalien Mystic
5 ' er mililitre lütfen Mustafa hocam . Kolay gelsinSon Düzenleme mususta; 18-08-20, 11:45. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Arkadaşlar geçen split Serge Lutens Un Bois Vanille ve Vetiver Oriental'ı kaçıranlar bu sefer kaçırmasınlar. Un bois vanille şu ana kadar denediğim en güzel gurme. Vetiver Oriental da çok özgün bir çalışma. Bu fiyatlara denemeye kesinlikle değer.
- 3 beğenme
Yorum
-
Tropical Wood: Montale in odunsu tayfasında kokladığım en kendine has parfümü sanırım. Meyveli odunsuları seviyorsanız kesinlikle bu parfüm size iyi gelir. Karışık meyveler alıyorum kokuda, çıkarım yapmak zor. Gül dokunuşu bir temizlik malzemesi gibi his uyandırmış. Kesinlikle ilk sıktığınızda yakından koklamayın. Çok yoğun. Kalıcılığı da yüksek, yayılımı da. Efilli bir koku. Uzaktan yayılımı tertemiz bir meyveli odunsu. Yakından biraz daha boğuk bir yoğun meyve geliyor. Manceradaki örnekleri vs gibi değil pek koku aroması. Şuna benzettim falan diyemiyorum. Wind Wood tarzında değil mesela. Sıcak meyveler bariz fark yaratmış. Tenimden çıkmayacak gibi kokusu kolay kolay. Elbiseyi düşünemiyorum bile Myrkur
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Myrkur View PostArkadaşlar geçen split Serge Lutens Un Bois Vanille ve Vetiver Oriental'ı kaçıranlar bu sefer kaçırmasınlar. Un bois vanille şu ana kadar denediğim en güzel gurme. Vetiver Oriental da çok özgün bir çalışma. Bu fiyatlara denemeye kesinlikle değer.
- 1 Beğen
Yorum
-
cantona8 Usta Ambrarem'den beklenen reaksiyon alınamadı galiba. 1740 sırt numarası ile Marki oyna girer mi
- 2 beğenme
Yorum
Yorum