Mistero by Cale...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 11 beğenme
Yorum
-
Niş dünyasındaki ilk sevdalarımdan, favorilerin favorisidir hocam... gerçekten sanatsal bir koku... performansınıda çok beğenirim bu konuda sizin yorumunuzu merak ediyorum açıkçası...
-
Size katılıyorum çok güzel bir vetiver yorumu. Bence de performansı çok iyi. Sabah sıkmıştım hala kokusu geliyor bu saatte ve ilginçtir bir diğer vetiver parfümü eight & bob nuit de megeve ile oldukça benziyorlar bence.
-
eight & bob hakkında bir fikrim yoktu hocam.. ilk fırsatta deneyeceğim..
-
Armaf Milestone kullandım. Creed Millesime Imperial ile baya benzerlikler barındırıyor. M.I kadar meyveli değil onun bir tık karanlık versiyonu gibi. Daha dumansı daha sert daha da kalıcı. M.I kadar tuzlu değil. Bu parfüm tam yazlık da sayılmaz. Ne öldürmez ne güldürmez bir performansa sahip. Creed'in o meyveli miskli temiz ferah şeklini sevenlerin pek ısınamayacağı bir klon.
- 14 beğenme
Yorum
-
Serge lutens- Vetiver oriental
Degişik bir vetiver yorumu, açılışını Pardon’a vanilya ile yumuşamış halini Ore’a benzettim. Vetiver kullanımı da tam istediğim gibi soğuk, çayır çimen yeşili, topraksı bir şekilde verilmiş. Gourmand yönü tenimde daha fazla ön planda kaldı. İlk bir saat çok saldırgan daha sonra tende akşama kadar ömrü var.
- 15 beğenme
Yorum
Yorum