Givenchy Xeryus vintage. Yeşil ve baharatlı güzel bir koku. Güncel versiyonla hiç ilgisi yok bence. Zamansız klasiklerden.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 9 beğenme
Yorum
-
MANCERA... BLACK PRESTIGIUM
Kime sorsam hic olumlu yanit almamis begenmeyecegim söylenmişti.. Ben de denemek istedim... Maskulen, sert ve acimsi bir tadda olmasina ragmen ben beğendim... en azindan birbirine cok benzeyen kokulardan farkli... Denemenizi tavsiye ederim...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 11 beğenme
Yorum
-
Nishane unutamam
elegant bir koku,yaş olarak 30 ların üstüne hitap eden, kışın kullanılması 10 numara olacak bir koku
açılışı nane,ortalarda deri ve bence öd teması mevcut.
sonlara doğruda meşe yosunu ile kapanışı yapıyor,
çok ağır bir koku değil ve isabetli olmuş, daha yoğun olsa adeta buram buram kokan abdul samed al qurayşi tarzı ağır bir koku olurdu,
notaları tam yerinde
tavsiye ederim...
- 13 beğenme
Yorum
-
Creed bois du portugal kullandım.
Nikolai Newyork intense size biraz ağır ve karmaşık geliyorsa Chanel pour monseur kullanın. Daha hafif ve pürüzsüz olsun diyorsanız bois du portugal tercih edilebilir çünkü daha kullanılabilir. Fakat kalıcılık 4 saat civarı benim hissettiğim.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 12 beğenme
Yorum
-
Tom Ford - Venetian Bergamot..
Kendi yarı designer tarzından ödün vermeyen, kaliteli bergamotla açılıp hemen hiç değişim göstermeyen, , sonradan vanilyalı amberin eklendiği güzel bir aperatif koku..
Ne cümleymiş arkadaş, sündü de sündü..Son Düzenleme uncle-benjen; 23-11-20, 19:26. Tarafından yapıldı.
- 10 beğenme
Yorum
Yorum