MFK Aqua Vitae Forte
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Sabah Tresor kullandım.İlk çıktığından beri çok sevdiğim bir parfüm.Gül ve kayısı kokusu çok belirgin.Tatlı, sıcak ama bunaltmayan bir parfüm bana göre. Son yıllarda içindeki leylak kokusunu da çok net hissetmeye başladım.Hatta ilk hissettiğimde şaşırdım ve fragrantica ya baktım içinde var mı diye.Şu an burnum çok net ayırt ediyor. Akşam ise Flowerbomb kullandım.Böyle tatlı, çiçeksi parfümleri seviyorum.
- 11 beğenme
Yorum
-
Sizinle zevklerimiz tamamen zıt sayılır sayın Libra.. Tresoru eşim bir kaç kez kullanıp, tahammül edemeyip annesine hediye etti.. Black Orchid hakkındaki fikirlerimi hjç söylemiyeyim..
-
Sizinle zevklerimiz büyük oranda zıt sayın Libra.. Tresor'u eşim birkaç kullanımdan sonra ben tahammül edemediğim için annesine hediye etmişti.. Black Orchid hakkındaki fikirlerimden ise hiç bahsetmeyeyim..
-
Tiziana Terenzi - Casanova tozlu pudralı açılış sonra eklenen vanilya tatlılığı parfümün tamamı pudralı tatlı başka bişey yok 4 sene önce çok beğendiğim bir parfümdü ama yenisini deneyince olmamış dedim performans düşmüş kalıcılık iyi ama yayılım kötü
- 10 beğenme
Yorum
Yorum