Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Creed-Viw

    Adana nispeten hala sıcak havalar varken biraz daha keyfini çıkartayım dedim. Tam bir tatil sahil parfümü. En sevdiğim Creed Performansını sorun etmediğim nadir parfümlerden. Fiyatını hak ediyor mu ? Türkiyede hiç bir parfüm fiyatını hak etmiyor. Mutlu pazarlar 🙃

    Yorum


    • OğuzBey
      OğuzBey Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bence Kışında Güzel Gidiyor.Dekant Almıştım Performansı Muazzamdı.

  • Maskülenlere devam. YSL Jazz

    Yorum


    • Narciso For Her EDT kullandım. İlk şişemde beni çok etkilememişti. 2. şişemde bayılarak kullanıyorum. Tertemiz, çiçeksi, modern ve gizemli bir parfüm. Beni yormuyor, sıkmıyor.Hem masum, hem de çekici bir yanı var.Poudree ile birlikte en sevdiğim Narciso parfümü.

      Yorum


      • Nishane-Anı

        Yorum


        • Orjinal yazı sahibi: orangeverte View Post
          Maskülenlere devam. YSL Jazz
          Yukarıdaki sorunuzu cevaplayamadım kusura bakmayın. yorumuma alıntı yapıp ek bir yorum yapmayı henüz beceremedim. Forum bilgim zayıf '' İntense olan Mademoiselle yi test ettim, klasik olan tercihimdir ''

          Yorum


          • orangeverte
            orangeverte Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Estagfurullah , teşekkür ederim

        • Serge Lutens Chergui kullandım. Bunu da ilk kullandığımda beğenmemiştim ama şimdi bayıldım. Çok sanatsal bir parfüm. Böyle derinlikli parfümleri gerçekten çok seviyorum.

          Yorum


          • ayslperfume
            ayslperfume Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Serge Lutens Chergui gerçekten enfes bir parfüm. daha önce test etme imkanım olmuştu ve yayılımı muhteşem

          • Myrkur
            Myrkur Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            ayslperfume ben de ilk kullandığımda nasıl beğenmemişim hayret ettim doğrusu

        • Kaybedenler Kulübü’nün fahri üyesi, ölü yıllarımızın hoş kokusu: Guy Laroche’dan Horizon le vent nous portera (Vintage).

          1993 tarihli bu koku, turunçgiller, lavanta-nane ve çeşitçe zengin yeşil notalar ile birlikte tuzlu-calone’lu bir aldehit patlaması ile açılıyor. Gövdede ise büyüük bir çam, etrafında çiçekler ve bence kokunun en dikkat şaşırtıcı yönü baharatlar. Buradaki rezene, kekik, kara biber, frenk kimyonu ve benzeri tarzda baharat kokuları raks ederken burnunuzda, aklınızdan geçen şey; dostum Guy Laroche, sen kafayı sıyırmışsın!

          Gerçekten çok kompleks, zengin bir profile sahip bu kokunun baz bölümü ise meşe yosunu, deri, amber, paçuli, deniz tuzu, sedir, sandal ve misk ile son derece güçlü, karakteristik. Özellikle buradaki meşe yosunu ve deri takdir edilesi! Trendy değil, eski ekol.

          Hava güneşli, deniz-çiçek kokuyorsun, mutlusun sanıyorlar. Oysa bir tarafın yosun tutmuş, geçmişe takılı, parçalı bulutlu… Tamam biraz çocukça fakat (Müzeyyen) bu derin bir tutku. Bu, nostalji.

          Click image for larger version  Name:	8ed5179cc6054514cd3e74bf0c9ec5c3j1eJda2l01iSdx3P-0.jpeg Views:	0 Size:	33.8 KB ID:	180780
          Son Düzenleme Aryan; 04-10-20, 19:04. Tarafından yapıldı.

          Yorum


          • Aryan
            Aryan Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Teşekkür ederim Swann, her versiyon ve cover'ını severek dinleyebilirim...

        • Channel Edition Blanche. Neredeyse gurme bir limon parfümü. Channel Allure Home serisine katlanamıyorum ama Edition Blanche gerçekten çok hoş

          Yorum


          • Orjinal yazı sahibi: OğuzBey View Post
            Issey Miyake Leau D Issey Pour Homme.

            Bugün Nostalji Yapayım Dedim.Benim İçin Hâla En İyi Sucul,Ferah Parfümlerden.Eski Formül Şişe Malesef Bulmak Artık İmkansız.Yeni Formüllerde Japon Mevyesi Dedikleri Nota Biraz Azaltılmış Sanki.Bu Parfümü Kullandıkça Ne Varsa Eskilerde Var Cümlesi Bana Doğru Geliyor.
            Bu yaz yaşadığım en büyük hayal kırıklığıydı. Kullandığımda tepkim "tüm çiçekler nereye gitti?" şeklinde olmuştu. Resmen çiçekleri budamışlar, hatta kokudan bazı çiçekleri çalmışlar ya. Parfümün günceli; zenginliğini yitirmiş bir şekilde koku profilinin kalınlığını yansıtmaktan uzak, narenciyeli yönü daha sivriltilip kuvvetlendirilmiş ama koku geneli itibariyle daha ince ve zayıf...
            Son Düzenleme Aryan; 04-10-20, 22:35. Tarafından yapıldı.

            Yorum


            • Selective44
              Selective44 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Evet malesef güncel formülü eskisinden çok uzak. Nerede o efsanemiz olan issey miyake. Güzel olan bütün parfümleri ya bozdular ya da piyasadan kaldırdılar.

          • Gece Dior Poison kullandım. Sanırım Dior un en sevdiğim parfümü bu. Erik, üzüm gibi koyu kırmızı, mor meyveler, bal, çiçek kokuları ve tüm bu tatlılığa rağmen temiz, sabunsu his. Çok pürüzsüz, kaliteli , aynı zamanda iddialı, çok dikkat çekici bir parfüm. Hatırlıyorum da üniversite yıllarımda (90 lar başı), bu parfümü metrelerce uzaktan duyabilirdim.Bulunduğu ortamı etkisi altına alan, popüler bir parfümdü.Artık fazla kullanan yok.
            Eşim, kokusunu duyunca önce Black Orchid sıktığımı zannetti🤔 Sonra çok tanıdık, güzel bir parfümmüş, ne bu diye sordu. Daha sık kullanmaya karar verdim☺️

            Yorum


            • Rayiha
              Rayiha Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bana da temiz ve sabunsu geliyor kokladığımda. Uzun süre adına şişesine yorumlara bakarak denememiştim. Ya da eskiden daha güçlü ve karanlık bir kokuydu. Şimdiki hali gün içinde doğru dozla gayet rahat kullanılır.

            • Libra
              Libra Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Evet, eskiden daha güçlüydü👍🏻 Şu anda daha yumuşak, kullanımı daha rahat.

          • Trussardi Scent of gold.. Menekşenin tozlu ve nostaljik, tarçının tatlı ve hafif baharatlı hava kattığı tamamen meyveli odunsu..

            Yorum


            • byredo bal d'afrique

              Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

              Yorum


              • Akşam için 1 fıs silk mood kullandım. Şahsen mfk- satin mood dan daha çok seviyorum fakat daha soğuk havalarda kullanımı daha rahat

                Yorum


                • CD - Ambre Nuit.

                  Yorum


                  • YSL Atlas Garden herkese iyi haftalar.

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X