Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Her kullandığımda kokusu bana bir yerden çok tanıdık geliyor ama hala çözemedim. Yaz akşamları ve bahar günleri için çok güzel bir parfüm bu nitelikteki parfüm için çok iyi performans.
Bugün Nostalji Yapayım Dedim.Benim İçin Hâla En İyi Sucul,Ferah Parfümlerden.Eski Formül Şişe Malesef Bulmak Artık İmkansız.Yeni Formüllerde Japon Mevyesi Dedikleri Nota Biraz Azaltılmış Sanki.Bu Parfümü Kullandıkça Ne Varsa Eskilerde Var Cümlesi Bana Doğru Geliyor.
Mugler - A*Men Pure Tonka açılışta kullanılan lavanta ve ferah bile olamayan nane rahatsız edici derecede yapay, sonrasında gelen tozlu tonka/vanilya/kahve yine oldukça yapay bir ceviz aromalı silgi akoru oluşturuyor. genel hissiyat burun yakıcı sentetik tatlı bir toz bulutu. kendi adıma denenmese de olurmuş. aslında nota birleşimleri güzel düşünülmüş bu bile parfümörünün yeteneğini fakat sınırlı bütçe dahilinde çalıştığını gösteriyor. kullanılan malzeme kalitesi arttırılsa çok güzel bir çalışma olacakmış. bu fiyata bu kadar demişler sanki ama buna rağmen yine epey kâr ettikleri su götürmez.
Son Düzenleme Asaid; 03-10-20, 20:05. Tarafından yapıldı.
Michael Kors Extreme Speed. İlk denediğimde beğenmemiştim. Şu an çok hoşuma gitti. Son yıllarda çıkan saçma designerlar arasında parlayan bir yıldız olabileceğini düşünüyorum.
Yorum