Bvlgari - Le Gemme Tygar
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Marc-Antoine Barrois Ganymede
Bu parfümü tamamen rastgele deneyip hemen şişeli almalıyım dediğim günün üstünden 1,5 yıl geçmiş... Akabinde almak da nasip oldu tabi senesinde. Ama özellikle (yanlış hatırlamıyorsam) 900₺ civarı bir fiyattan splitte herkes bu kokuyu öğrenmeli! diyerek bölüştürmesini yaptığım halinin üzerine, bugün Avrupadaki bizim paramıza göre fiyatının 1500₺ ya yaklaşmış olduğunu görünce içim bir kötü oldu ve parfüm hobisinden bir kez daha tamamen soğudum.
Edit: Hobiden tamamen soğudum yazdığım kısımda kastettiğim, yeni şeyler keşfetme merakı, hevesiydi.Son Düzenleme cantona8; 11-09-20, 19:30. Tarafından yapıldı.
- 18 beğenme
Yorum
-
-
En sevdiğim gurme parfüm olan Arabian Oud Kalemat Black'i kullandım. Diğer bir ismi ile Sehr al Kalemat.
- 10 beğenme
Yorum
-
orangeverte hocam İstiklalde Arabian Oud'un mağazası var. Oradan alabilirsiniz. Online satışları yok ama başlayacakmış.
-
Ermenildo Zegna Essenza Mediterranean Neroli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 9 beğenme
Yorum
-
usözen Uğur hocam kokunun sabunsuluğu nasıl? ya da sabunsu bir koku mu? misal ADP essenza bana çok sabunsu gelmişti de o yüzden merak ettim bir turunç aromatik sever olarak
-
Amouage- Portrayal..
Alaylı ama şekil başlangıç.. (ne demekse..)
Sonra kaliteyi konuşturma..
Saygılarla bitiş..
İçinde sadece 3 malzeme gözüken (ki bence pek değil) bir parfüm için sürekli değişen ve katman geçişleri net hissedilen enteresan bir güzellik..
Designer başlayıp, gerçek niche ile biten biraz vintage biraz tuhaf ama çok çekici bir parfüm..
Amouage siz fena bir parfümevi değilmişsiniz, buyrun çekin bir sandalye..
- 13 beğenme
Yorum
-
Dün Dylan Blue, bugün Eternity kullandım.İkisi de insanın içini açan,ferahlık, hafiflik hissi veren ama aynı zamanda kalıcı ve farkedilir olan parfümler.Dylan Blue, ferah, serin bir meyve kokteyli gibi.İnsanı yormayan, temiz, rahat hissettiren bir parfüm.Eternity, zaten senelerce kullandığım ve her zaman iltifat aldığım, bir zamanlar benimle bütünleşmiş parfümlerden biri.Uzun zamandır kullanmamıştım, özlemişim.Serin, hafif tatlımsı bir çiçek buketi.Vanilyalı,şekerli parfümlerden bıkmışım.Bunlar çok iyi geldi.İçimi aydınlattı.
- 14 beğenme
Yorum
Yorum