Kilian - Sacred Wood Çok beğendim kesinlikle, oldukça düz bir çerçevede ilerliyor koku, kapanışa kadar fazla dönüşmüyor.Güzel baharatlı bir sandal ağacını yumuşatan sütümsü akora ilave biraz daha odunsu notalar var sanki ama iyi secemiyorum..belki sedir acaba mı derken kokunun Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily ile oldukça benzeştigini fark ettim.
İlk kez 7- 8 yıl evvel yine yılın bu zamanlarında mağazalarında deneyip, açılışına vurulup hemen satın almıştım.Sonra kullanmaya başladıkça içindeki sedirden kaynaklanan kurşun kalem kabukları etkisinin tenimde çok kaldığını hissettim.O bayıldığım tepe notalar hemencecik uçup gidiyordu ve bir süre sonra hiç keyif almamaya başlamıştım, bir kenarda bekledi. Ama ama Sacred Wood, o çok da fazla dönüşmeyişi (!)ile çok mutlu etti beni.Sandal ağacı kapanışta biraz yalnız kalıyor ama kalıcılık iyi, yayılım da benim için yeterli.
Şimdi fark ettim ki Dark Amber & Ginger Lily daha yaşlıymış Sacred Wood dan.
Sonradan gelen edit: Uuu meğer Mysore santal ıymış elimizdeki..
İlk kez 7- 8 yıl evvel yine yılın bu zamanlarında mağazalarında deneyip, açılışına vurulup hemen satın almıştım.Sonra kullanmaya başladıkça içindeki sedirden kaynaklanan kurşun kalem kabukları etkisinin tenimde çok kaldığını hissettim.O bayıldığım tepe notalar hemencecik uçup gidiyordu ve bir süre sonra hiç keyif almamaya başlamıştım, bir kenarda bekledi. Ama ama Sacred Wood, o çok da fazla dönüşmeyişi (!)ile çok mutlu etti beni.Sandal ağacı kapanışta biraz yalnız kalıyor ama kalıcılık iyi, yayılım da benim için yeterli.
Şimdi fark ettim ki Dark Amber & Ginger Lily daha yaşlıymış Sacred Wood dan.
Sonradan gelen edit: Uuu meğer Mysore santal ıymış elimizdeki..
Yorum