Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 9 beğenme
-
Orjinal yazı sahibi: Myrkur View PostSalvatore Ferragamo Pour Homme Oud kullandım. Fragrantica'da çok övülmüş ama ben pek bir özelliğini göremedim.
- 2 beğenme
Yorum
-
Puanını görünce ben de kendi kendime "Herhalde yeni efsane designer bu" dedim ama gayet sıradan bir parfüm ve bu parfümdeki oud beni biraz rahatsız etti. Kötü parfüm mü, kesinlikle değil ama tecrübeli parfüm kullanıcılarını tatmin edeceğini düşünmüyorum. Bakalım sırada bu sene çıkan Cartier Pasha Parfum var, ondan ümitliyim hala
-
Cartier Pashadan ben de ümitliyim ama daha hiçbir yerde satıldığını görmedim
-
Coco Mademoiselle EDP kullandım. Hem ferah, hem de iddialı olan parfümlerin en güzel örneklerinden biri. Eşim de bugün geçtiğin yerlerde tertemiz, mis gibi bir koku var dedi☺️
- 9 beğenme
Yorum
-
ELdO Vierges et Toreros kullandım. Hafif çiçeksi ve baharatlı açılış sonrasında yağlı dana derisi (costus ve deri birleşiminin oluşturduğu efekt) belirginleşmeye başlıyor. Deri, sümbülteber ve ylang-ylang birlikteliğine eşlik eden kakule, muskat ve diğer baharatlar bence parfümü biraz daha maskülen yapmış. Kalıcılık ve yayılımı ortalama.
- 15 beğenme
Yorum
-
- 8 beğenme
Yorum
-
Hasan hocam yorumunuza katılıyorum, bende sevemedim zaten bu markadan bir tek herod biliyorsunuz benim için diğerleri boş geliyor; layton, carlisle, pegasus bunların performansları şahanede genel beğenisi düşük bence. Herod her şeyiyle güzel parfüm ama performans dışında ah ah herod exclusif çıksada koku güzelliği aynı kalıp performans 4,5 katına çıksa 🙂
-
Furkan hocam ilginçtir layton, carlisle, pegasus bunların hepsini denedim herod hariç.Hiçbiri ilgimi çekmedi. Herodla ilgili de tütün merkezli olduğundan dolayı ilgimi çekse de performans sorunlarını duyunca hiç yanaşmadım ama eğer dediğiniz gibi koku karakteristiği değişmeden Herod Exclusive tarzı birşey çıkarsalar hemen radarıma girer diye düşünüyorum
-
Kokladığım ilk niş parfüm olmasada benim için ilklerden sayılır hocam herod ilk çıktığı zaman performansı şu an ki versiyonun 2 katıydı ah ah o zamanlar parfümlerde ucuzdu nerede 8-10 yıl önceki günler nerede şimdi ki zamanlae insan buruk bir hüzün yaşıyor 🙃
Yorum