10 ml Eros ve mümkünse 5ml Bowling Green rica ediyorum.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# 1 Haziran Normalleşme Spliti 😁 #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
izeq0625 @izeq9625 hocam min shaman 10 ml kalmış. (Ana listede 15 görünüyor ama küçük bir hata var )
Başka isteyen yoksa kalan bölümü paylasabiliriz derim.
Siz ne dersiniz?
- 1 Beğen
Yorum
-
- 2 beğenme
Yorum
-
Engin hocam soluklanalım biraz üst üste 3. Split bu forum iflas eder 😂
-
Furkan hocam, bu işler böyle kaptırmışken dümdüz gidelim. Her banka kredi de veriyor.
-
Geçenlerde bir projesine küçük bir danışmanlık yaptığım bankanın kredi bölümüyle hemen konuşalım parfüm kredisi 1000 ay vadeli 100 bin tl yüzde 0,49 dan başlayan faiz oranlarıyla gerçi onlar bana bile çok az ücret ödediler ama olsun 😂
-
Merhaba.Ben listede son 10 ml diye görmüştüm ve dolduralım diye yazmıştım.Eğer alacak varsa ben almasam da olur onu, yok eğer açık kalırsa 10 ml alabilirim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Hocam Casanova'dan 5 ml ekler misin ? Duruma göre 10 ml de alabilirim. Ama şimdilik böyle olsun. Fiyatından dolayı baya arada kaldım. 15 ml bile alınabilir aslında...
- 3 beğenme
Yorum
-
Marmaris büfe hocam her 100 lük şişenin 35 e kadar yolu var kalan sahalar bizimdir oynayalım devam 😂
-
Mustafa hocam size daha öncede söylemiştim hem dortmund hem Liverpool taraftarıyım eee jürgen klopp da taktiğinide çok severiz sahanın her noktasında baskı her noktasında ani press 😂
-
Hocam selamlar süper bir split. Şunları rica edeceğim sizden,
Armaf Club de Nuit Intense 20 ml Versace Eros 10 ml
Coach Man Platinum 10 ml
Tiziana Terenzi Ursa 5 ml
Tiziana Terenzi Casanova 5 ml
Kolay gelsin
- 1 Beğen
Yorum
-
# Son talepleri de girdim. Yönlendirme yapmayı sevmiyorum ama Penhaligon's lar fiyatlarına göre denemeye değerler. Emin olunuz. Bu arada bu akşam listedeki son şekle bir ön bakış yapacağız. Benim "Doldu" yazdığım parfümler, eğer şişe miktarının %30'una ya da altına düşmemişlerse, talep almaya açıktırlar. Yani dilediğiniz parfümlerden istek yapabilirsiniz. Haydi şimdi destek zamanı! Tekrar iyi geceler dilerim. #
- 6 beğenme
Yorum
Yorum