Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
cantona8 Mustafa Hocam bir zorunluluğum olmamasına rağmen bir ön ödeme yaptım. Sürecin hızlanmasına katkı olsun diyerek. Diğer arkadaşlara da tavsiyemdir ön ödeme yaparsak Mustafa hocam siparişlerin bir kısmını geçebilir ve süreç kısalabilir. 🙃
Hesaplar çok karışmasın diye yapmiyoruz hocam. Hepimiz on ödeme yaparsak sonrasında liste çıkınca farklar ortaya çıkacak. Bunun takibi zor olabilir diye düşünüyorum.
Mustafa hocam ödeme yapın derse tabi ki yaparız.
Sadece sayfayi takipte kalin degerli dostlar furkan1001 hocam ince dusuncen icin de tesekkur ederim. Mehmetburuk hocamin da dedigi gibi, odeme listesini yayinlayana kadar simdilik gerek yok internetten verilmesi gereken siparislerin cogunu verdim. Gerisi elden siparis.
Hocam şişeli alınabilir. En az 25ml almanız gerekiyor yani yarısını. Ama üzerini tamamlayıp tamamlamamak tamamen size kalmış.
Kural (a) Şişe bazında en yüksek mililitre talebini veren ilk üye, talep ettiği parfümü şişeli alma önceliğine sahiptir. Bu hakkını isterse devredebilir. Talep ettiği şişenin en az yarısını alacağını taahhüt etmiş sayılır. Şişeli talep edilen parfüm, talebe göre ilan edilen miktarının 3te 1ine kadar indirilebilir. Daha azı için şişeli talepte bulunan üyeden rıza istenecektir.
Yarın akşam sayfada küçük bir temizlik daha yapılacaktır. Bu sebeple "özellikle şişeli talepleri olanlar" bana özel mesaj yolu ile şu anki mevcut durumda, açıkta kalan miktarları alıp almayacaklarını yazarlarsa sevinirim. Boş yere şişeleri iptal etmemiş olurum ben de. Parfümler listeden çıkarıldıktan sonra bir daha geri eklenmeyecektir çünkü. "Tüh! Ben onu şişeli şekilde kalan miktarıyla alırdım" dedirtmek istemiyorum kimseye
Baldi ve Trussardi amber oud eğer dolmadan gönderilmiyor kuralına takılıyorsa kalan miktarı ekleyebiliriz. Dekant eksiğim var mi bilmiyorum, varsa uyarın
Yorum