MFK APOM 3ml. de ben alayım hocam
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# 1 Haziran Normalleşme Spliti 😁 #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
# Aşağıda isimlerini paylaşacağım üyelerimizin bu hafta içinde ön ödeme yapmaları gerekmektedir #
usözen
orbital
Fatihhbalci
Coul
NexTesla
Ersengudu
Aryan
Blue
Selective44
Ödeme bilgileri ve ön ödeme miktarları ana sayfada paylaşılmıştır. Anlayışınız için teşekkürler. Saygılar..
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Aryan View PostStarck Peau de Pierre ile Lalique White taleplerimi iptal edip MFK APOM'a 5 ml. yazılıp Jacques Fath Green Water için de talebimin 10 ml. olarak revize edilmesini rica ediyorum lütfen.Son Düzenleme cantona8; 08-06-20, 13:31. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Mustafa bey fou absinthe 30 ml şişeli alabilirsem bana yazabilir misiniz.
-
Hocam spliti kapatacağımız vakit açık kalan miktarı size yazacağım. Başka iptaller olmazsa en kötü 40ml almış olursunuz ki bu eski şişedir ve yeni fiyatları 135€dur. Fiyat olarak bence değer. Siz almazsanız ben alacağım şişeli olarak Splitin sonunda tekrar konuşuruz.
-
- 1 Beğen
Yorum
-
- 2 beğenme
Yorum
-
Degerli arkadaslar.
Bu aksam dolmama ihtimali yuksek seyreden siselere veda edecegiz. Taleplerimizi de yavas yavas duzenleriz.
- 5 beğenme
Yorum
-
İlk sayfadaki takvime göre mi ilerleyecegiz yoksa erken kapatma ihtimalinin var mı hocam.? 26 haziran birçok arkadas için adres değişikliği olacak. Onun için sormuştum.
-
Hocam sorun yok. Benim icin split kapandi diyorsanız hesap kitap yapip elime ulasinca hemen yollarim sizin istediklerinizi Ayin 15ini görelim diye boyle olsun dedik. Spliti su anda kapatsak bile parfumler henuz yoldaSon Düzenleme cantona8; 08-06-20, 19:47. Tarafından yapıldı.
-
# Kırmızı kart! #
Micallef Emir
Sospiro Wardasina
Tom Ford Bois Marocain
Penhaligon's Belgravia Chypre
Penhaligon's Eau Sans Pareil
Penhaligon's Equinox Bloom
Penhaligon's Zizonia
Annayake Tomo
Charriol Royal White
Coach Man