Ödeme Tamamdır.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Bol v'li Split # (TAMAMLANDI)
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
# Beymen tarafindan ihanete ugramis bulunmaktayim hala yollamadilar kargoyu. Elimde olmayan bu sebep dolayisiyla kargolarinizda bir miktar gecikme yasanabilir Herkese benden saygi...O zaman gideyim ben... #Son Düzenleme cantona8; 15-05-20, 23:13. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mizansen035 View PostElimizde olmayan nedenlerden ötürü gecikme yaşıyoruz
Split adina genel bir bilgilendirme mi bu? Yoksa benim anlamam gereken ve anlayamadigim baska bir sey mi?
Benim adima ve yerime bilgilendirme yapiyorsunuz gibi olmus biraz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
? Anlayamadim
Split adina genel bir bilgilendirme mi bu? Yoksa benim anlamam gereken ve anlayamadigim baska bir sey mi?
Benim adima ve yerime bilgilendirme yapiyorsunuz gibi olmus birazSon Düzenleme Marmaris büfe; 18-05-20, 15:04. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Mustafa hocam, splitten önce siparişim onaylandı beymenden. İstanbul içi henüz bana ulaşmadı. Hepimiz farkındayız olayların tedirgin olmaya gerek yok. Bayramda alırız hediyelerimizi 😊
-
benim de iki sipariş geçen haftadan beri her gün dağıtıma çıkıyor bakalım ne zaman gelecek. başka bir sipariş için de 2 haftadır gelmiyordu, şubeye gittim, kargonuz hasarlı geri gönderilecek dediler. paketi bir göreyim ki, böyle bir hasar yok, koskoca kutu ikiye yarılmış, kavanoz vs. parça parça olmuş. Bir şey demeden usulca çıktım şaşkınlıktan😅
-
Bisey mi kacirdim acaba diye dusundum de
Sayfaya ait bilgi güncellemelerini yapiyorum zaten elimden geldigince ve anlik.
- 1 Beğen
Yorum
-
cantona8 hocam yok yanlış anlama sabırsızlığımın dışa vurumunu yaptım. Benim noktadan ayın 9 unda aldığım parfüm bile daha bu gün geldi.
- 2 beğenme
Yorum
-
- 8 beğenme
Yorum
-
Aynen. Sanırım bölgeye göre değişiyor. Dün İstanbul’dan verilen yurt içi Kargo bu gün bana ulaştı mesela. Geçen hafta da Rize den İzmir’e yine yurt içi ile 4 günde gelmişti. Fakat mng ile İstanbul’dan 5 günde geldi. Firmaya ve bölgeye göre fark ediyor büyük ihtimalle. Ben durumun değil bayramdan sonra, bir süre daha düzeleceğini sanmıyorum. Çünkü aşırı yığılma söz konusu olabilir.
Yorum