Kusura bakmayın yanlışlıkla yarıda gönderdim. Ek olarak Franck boclet crime 10 ml ekleyebilir misiniz rica etsem?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Bol v'li Split # (TAMAMLANDI)
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Talepler girildi. Yarın akşam büyük temizlik var. Şişeli talepleriniz içerisinde maksimum almak istediğiniz miktarları belirtirsiniz. Dekant alma kuralını, şişenin 3te 2sini tamamlamak yoluyla da kullanabilirsiniz. Bkz. Kurallar (c). Zorlama yok haliyle. Cuma akşamı bu duruma göre, 3te 1i ve daha fazlası hala talebe açık olan tüm şişeler splitten çıkarılacaktır. #
bir de pineapple vintage ve hermes sur le nil taleplerimi iptal edebilir misinizSon Düzenleme Gokay000; 07-05-20, 21:46. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Bir şey sormak istiyorum Pineapple Vintage ürünlerini nereden temin ediyorsunuz acaba bakmak istiyorum bazılarına ama Türkiyede satan yer var mı ?
Yorum
-
Pineapple Vintage King için 75 ml olarak güncelleyelim. 2 talep vardı onlarda gitmiş. Full şişe bize kalacak bu gidişle.
Banana Republic 78 Vintage Green dolar gibi geliyor bana ama dolmazsa 2 şişe sahibine 40ml şeklinde dağıtılabilir. İlk şişe sahibi istemezse 45 ml olarak alabilirim.
- 1 Beğen
Yorum
-
-
Mustafa hocam selamlar, lune feline ve still life in rio parfümlerini dolduralım lütfen, ben arkadaşlar faydalanmak isterler belki diye bekledim ama kalanlarını alabilirim salaria 60 ml e kadar alabilirim ek olarak şimdilik bütün dekant taleplerimi iptal edelim lütfen duruma göre eklemeler olacak.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum