Sefa hocam aynen katılıyorum kaç splittir girmemeye şartlamıştım kendimi ama sonra baktım gerçekten bu fiyatlara prfüm bulmak imkansız olacak diye düşünüp ipleri saldım bakalım nolacak
, bu arada bir fikrimi söyleyeyim olfactivelerin fiyatları kalitesine göre uygun diye düşünüyorum, ben yine home of scentten bir bir bucuk yıl kadar önce 820 lira civarlarına olfactive studio almıştım bunca artışa ragmen fiyatlarının düşmesi bence değerlendirilebilir. Flashback ve rio ferah kokular ama close up ve chambre noire kaliteli nişi hissettiren prfümler. Yurtdışı mağaza fiyatı 200 dolar onlarında
, bu arada bir fikrimi söyleyeyim olfactivelerin fiyatları kalitesine göre uygun diye düşünüyorum, ben yine home of scentten bir bir bucuk yıl kadar önce 820 lira civarlarına olfactive studio almıştım bunca artışa ragmen fiyatlarının düşmesi bence değerlendirilebilir. Flashback ve rio ferah kokular ama close up ve chambre noire kaliteli nişi hissettiren prfümler. Yurtdışı mağaza fiyatı 200 dolar onlarında
aynen Engin hocam. Eskiden forumlarda bi arkadas vardi. Okuyorsa hala selam olsun. Kendisi avrupada yasiyordu. Bizim o zamanlar zor bela bulup getirip arkadaslarla paylastigimiz parfumler adamin elinde sise sise vardi. Hep derdim ki ulan bizim de paramiz degerli olsa, imkanlarimiz olsa demek ki bu dekant mekant işleriyle hayatta kimse ugrasmaz bu kadar. Ben o arkadasin lakabini "bay haksiz rekabet" olarak belirlemistim kendimce
Yorum