Dior sauvage edt
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Jovoy Psychedelique
Bugün evde bu şaheserin sefasını sürdüm. Sen nasıl bir güzelliksin seni yapanın canını yiyeyim resmen
- 10 beğenme
Yorum
-
Jo Malone Pomegranate Noir
Kalıcılık Pek İyi Değil,Ama O Kokusu Bunu Telafi Ettiriyor.Ben Hayatımda Bu Kadar Doğal Kokan Bir Koku Şimdiye Kadar Kullanmadım.
- 9 beğenme
Yorum
-
jo malone sadece birkaçını denedim, denediğim kadarıyla yorum yapacak olursam, çok realistik çalışıyor, öyle fark yapayım derken göz çıkaranlardan değil. kompozisyon olarak ne yazıyorsa onu yapıyor adamlar, ben daha sanatsal çalışanları tercih ediyorum ama tabi sanattan ne anlaşıldığına bağlı, şüphesiz, gerçekçi şekilde istenen koku profilini —her ne kadar ortaya farkli/yeni bir sentez koymasa bile— doğal/sentetik moleküllerle oluşturmak da değerli bir sanat. (ki bunu uğraşıp da yapamayan tonlarca marka var)Son Düzenleme Asaid; 23-06-20, 01:34. Tarafından yapıldı.
-
Min New York Shaman.. Yeşil tarz parfümlerden olan Shaman menekşe, sıcak baharatlar ve tütsü ile ferah bir şekilde başlayıp aynı şekilde bitiyor, açılıştan sonra alttan azar azar paçuli de kendini hissettiriyor, genel olarak tuzlu bir yapısı var, bu yönüyle biraz denizi hatırlattı bana, tek düze katmansız bir yapısına hafif bir sabunsuluk eşlik ediyor. Performansı iyi, bahar zamanı günlük kullanıma uygun, klas kokan bir parfüm.
- 14 beğenme
Yorum
Yorum