Nishane Colognise sıkıp maskemi takıp hiçbir koku alamadan geçirdiğim birgün oldu
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
https://www.fragrantica.com/perfume/...1828-4488.html
histoires de parfums 1828
başlangıcı güçlü narenciye ve okaliptüs , keskin çam kokusu ile başladı . Çam fazla geldi bana . Koku oturmaya başlayınca o kuvvetli açılışın aksine daha sakin hal aldı. Ferahlık gitti biraz tatlılaştı. Hatta Nutella kokusuna benzer kokular aldım.Kokuyu bahar ve yaz aylarına yakıştırmışlar, bence mevsimi ilkbahar. Parfümün hikayesini anlayamadım, bişeyler anlatmak istiyor ama tam beceremiyor.
- 13 beğenme
Yorum
-
Sigaraya zam gelmiş sinirliyim hıncımı elimde çok az dekantı kalan tmov-arabesque dan çıkardım.
- 16 beğenme
Yorum
-
Furkan hocam arebesque ile TF TV'i kıyaslayabilir misiniz size zahmet
-
Hocam tv şuan ki haliyle sert bir tütün bombası eski kokladığım gibi değil baya değişmiş eskiden de sevmezdim arabesque e gelince tvye göre daha yumuşak daha tatlı bir havası var ikisinden tercih her zaman arabesque olmalı diye düşünüyorum ama kararsızım gelecek kış bir dekant daha kullanıp karar vereceğim arabesque şişeli alıp almayacağıma 🙃
-
Renier - Behique yeşil notalarla açılış yapan ama orta kısımlardan sonra açılışıyla alakası olmayan bir parfüm dumansı bir hal alıyor Cannabisli parfümleri sevenlere hitap edecek bir parfüm çünkü parfüm biraz üstümde durduktan sonra Black Afgano kullanmışım gibi hissettim
- 20 beğenme
Yorum
-
pdm layton.wooww efecti ile açılıyor en azından benim için öyle.çok tatlı ve meyveli bir parfüm.Notaları net ayırt ettiğimi söyleyemem çünkü çok başarılı aromatik bir yapısı var . ilk aldığımda pek sevmemiştim, niş parfümlerden beklenen katmanlı yapı pek yoktu üstelik tenede yakın kalıyor.birde fiyat etiketi işin içine girince pek albenisi yok gibiydi ama zamanla sevdim parfümü.
- 17 beğenme
Yorum
Yorum