Hermes-un jardin sur le nil bahara en çok yakışanlardan. Günaydın. 😊
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: furkan1001 View PostHermes-un jardin sur le nil bahara en çok yakışanlardan. Günaydın. 😊
- 5 beğenme
Yorum
-
Bugün Dylan Blue kullandım.Meyveli,ferah bir parfüm.Çok özel veya olmazsa olmaz olan parfümlerimden değil ama hoş.Eşim sabun kokusuna benzetiyor.Yazın kullandığımda da bolca iltifat alıyorum.Bazen kullandığımda çok hoşuma gidiyor,bazen de garip bir meyve notası alıyorum.Bugün o garip nota burnuma geliyor.Zaten son dönemde parfüm zevkim değişmeye başladı.Dün bileğime sıktığım,senelerdir bittikçe aldığım,çok sevdiğim Kenzo Flower midemi bulandırdı.Bu gelip geçici bir durum mu bilmiyorum.Son günlerin en sevdiğim parfümü ise Coco Mademoiselle.Eskisinden kat kat güzel geliyor burnuma.Ama intense olanı değil.Onu çok fazla sevemedim.
- 16 beğenme
Yorum
-
Dylan Blue bana baştan beri çok meyveli gelmişti. Bu karantina süeecinde ilk iki hafta hiçbirşey süremedim, içim kaldırmadı. Sonrasında kokuların daha farklı ve güçlü algılamaya başladığımı farkettim. Galiba hem parfüm kullanmamaktan, hem de dışarıdaki yabancı kokulara maruz kalmamaktan burnum dinlendi. Sabah 4 fıs sıktığım, öğlen 2 fısla tazelediğim parfümleri evdeyken yarım fısla 24 saatten fazla hisseder oldum.
-
Çok mantıklı sevgili Rayiha👍🏻Ben hergün parfüm kullandım ama hiç dışarı çıkmadım.Alışveriş vs işleri eşim mecburen çıktığı için,o halletti.Sürekli ev ortamında olduğum için dışarıdaki yabancı kokulara maruz kalmadım ve bazı parfümlerin içindeki notalar aşırı gelip,rahatsız etmeye başladı👍🏻
-
TF Patchouli Absolu
Son zamanlarda en keyif aldığım paçuli parfümü. İnanılmaz dinamik ve keyifli bir yorum. Keşke bir de reformülasyon kurbanı olmasaydı. Eski yıllara ait bir şişe bulabilirsem direk alıp koleksiyona katacağım kendisini
- 12 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xPixa View PostTF Patchouli Absolu
Son zamanlarda en keyif aldığım paçuli parfümü. İnanılmaz dinamik ve keyifli bir yorum. Keşke bir de reformülasyon kurbanı olmasaydı. Eski yıllara ait bir şişe bulabilirsem direk alıp koleksiyona katacağım kendisini
- 1 Beğen
Yorum
-
Parfum Prissana Nimitr;
Zaman kayması yaşatan veya uzay zaman yolculuğuna çıkaran çok çok eski nostalji sever abilerin modern bir yorumu olmuş. Aldehitler, aromatik yeşiller, konyak, deri, duman ve güzel hayvanlarla yalnız yaşayan maço bir beyefendinin şişelenmiş hali olarak özetleyebilirim. 40-80 yılları arası şipre-fujerlerine bir saygı duyuşu veya meydan okuma denilebilir. ELdO Je Suis un Homme günümüzde Oscar için yırtınırken bay Nimitr Cannes’in kurucularından olmuştur...
- 14 beğenme
Yorum
-
Sol bilek Ormonde Jayne Montabaco Intensivo. Çok abartılan bir parfüm olduğunu düşünüyorum. Garip ve sentetik bir havası var. Biraz da bana bodrum katlarındaki rutubet kokusunu anımsattı. Bu fiyatlara kesinlikle tercih edeceğim bir parfüm değil. Sağ bileğimde ise Mancera Holidays var. Denediğim Mancera'lar içerisindeki en kötü parfüm. Kokladıkça burnum yanıyor. Notaları güzel gibi görünse de notalarına aldanılıp kör alış yapılmaması gereken bir parfüm.Son Düzenleme Myrkur; 15-04-20, 19:56. Tarafından yapıldı.
- 10 beğenme
Yorum
Yorum