kilian musk oud
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: furkan1001 View PostDior Homme İntense 2013 seni bulmakta çok zorlandım ama değdi. Müthiş bir şeysin sen.
- 2 beğenme
Yorum
-
Hocam bende iki şişe var birisi vintage sayılır 2013 diğeri 2019. İkisi sadece hafif benziyor. İlki makyaj çantası ettisi müthiş sonra gelen kakao effect yani bayılırım ben ona. Diğer 2019 gelince rujumsu çikolatın olmadığı değişik hiç edilmiş bir parfüm. İlkinin performansı çok güzel. Diğeri 3,4 saatte uçuyor. Bulabilirseniz ilkini deneyin bulamazsanız hiç denemeyin. Dhi 2011-2016 desinger tarafta guerlain lidge ile beraber efsanedir.
-
Kesinlikle feminen bir hava katmıyor. Denenesi bir şey. Kakao ve paçuli de birleşince tadından yenmez
-
Christian Dior Diorella vintage.
kadın parfümü demeye yine şahit ister. Tıpkı. Yıllarda çıkan tüm kadın parfümleri gibi. Aldehitler ile açılış yapıyor ve tozlu bir limon ve portakal çiçeği kokusu geliyor. Beraberinde yeşil notalar , Yasemin ve kavun. No 5 in eski halini anımsattı bana. Onun daha limonlu hali. aslında koku no 5 ile mitsouko arasında gidip geliyor. Kaliteli bir koku olduğu çok belli. Yeni versiyonlarını denemedim ama denemek isterim bu kokudan sonra.
- 14 beğenme
Yorum
-
- 14 beğenme
Yorum
-
Tom ford for men. Fena koku değil ama performansı zayıf. Kokuyu almak icin elimi bileğime götürmem gerekti.
- 13 beğenme
Yorum
-
Aynen Aryan ikisi benzer kokular olsa da grey vetiver daha modern. Özellikle edp si çok hoşuma gitmişti. Ama bulmak hayli zor. Elinde olan da fiyatı yukarı çekiyor. Bi satıcı 1300 lira demişti bana zor tuttum kendimi küfür etmemek için. En azından bi 10-20 ml dekant alırım bulamazsam. Zaten ml 5 lira edp si.
-
Evet Rayiha Çok benzer olmasa da, Terre Vetiver başarılı da olabilir ama koleksiyonuma birbirine benzemeyen özgün parfümler eklemeye çalışıyorum. O yüzden dolabımda Terre d'Hermes Parfum varken bütçeyi vetiver versiyonuna harcamak istemem. Yine de tavsiye için teşekkürler.
Ben Tom Ford'un Black Orchid, Noir Extreme, Metallique, Beau De Jour, for Men gibi parfümlerinin hiçbirini koleksiyona eklenmeye değer bulmuyorum. Private Blend koleksiyonu da şimdilik benim için erken gibi. Biraz da o yüzden Grey Vetiver radarıma girdi. Bir de forumdaki tıpkı sizlerin yazmış olduğunuz gibi olumlu yorumların etkisi var tabi.
Yorum