Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Oriza L. Legrand Chypre Mousse kullandım. Kullandığım en topraksı parfümlerden birisidir sanırım. Ona ilave naneli kakaolu çikolata esintisi de var. Aşırı tatlı olmasa da bir tutam tatlılık var. Belki reçinenin yaptığı bir şeydir. Açılışı baya sert geldi bu arada. İçermediği halde bir alkole benzettim açılışını.
Zoologist Panda 🐼
Beğendim ben bu kokuyu, kalıcılık ve yayılım çok iyi bu havalarda performansın hakkını veriyor. Yeşil , çiçeksi ve topraksı ismine uygun ;benzer bir koku hatırlamadığım için farklı bir çalışma.
l'instant de guerlain pour homme
Açılışı yoğun limonlu ve ferah bir havaya sahip. Yarım saat kadar sonrasında paculi ve kakao kendini belli etmeye başlıyor. 3-4 saat sonunda tene yakın lidge benzeri bir koku bırakıyor. Yazin akşamları ve tüm bahar aylarinda kullanılabilecek hafif bir koku.
l'instant de guerlain pour homme
Açılışı yoğun limonlu ve ferah bir havaya sahip. Yarım saat kadar sonrasında paculi ve kakao kendini belli etmeye başlıyor. 3-4 saat sonunda tene yakın lidge benzeri bir koku bırakıyor. Yazin akşamları ve tüm bahar aylarinda kullanılabilecek hafif bir koku.
Kapalı mekanda LIDGE bana ağır gelebiliyor, o yüzden elim buna gidiyor ve hiç yormadan aşağı yukarı benzer keyfi yaşatıyor.
Yorum