Selin Bahçe Gülü Kolonyası. İlk andaki alkol kokusu uçtuktan sonra, geriye dalında kokladığınız incecik yapraklı, katmerli, yeni açan pembe bir mayıs gülü kalıyor. Kalıcılığı ortalama bir EdT'ye yakın. Basit ama güzel. Sıcak yaz günlerinde hep çantamda olacak
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Isparta -7, gümüşî anılar, Toscanello + kahve likörü ve kış ortası yaz kokusu Wood Sage & Sea Salt altına fonda Türk Bossa...
Sel de Vetiver yok abi kalmadı bunu verelim havasında olsa da kadın dokunuşu da lazım gerek diyerekten şişe dibini fıslatarak veda edelim dönmeyecekmişçesine ama bir umutla her zaman beklercesine.Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
- 11 beğenme
Yorum
-
- 11 beğenme
Yorum
-
Bugün January Scent Project Burvuvu kullandım. Parfümün ilk başta Geranium akabinde sedir eksenli devam ediyor. Çok değişik bir kokusu var. Bana zamanla kararmış keresteden eski bir evdeymişim izlenimi verdi. Hafiften koyu bir çiçeksilik de geçmişten bir anıyı anımsattı. Gül pek hissedilmiyor bu benim için sevindirici. 5-6 gün şehir dışına çıkıyorum. Bu süreçte de tek Burvuvu kullanacağım. Bence güzel olacak.
- 16 beğenme
Yorum
Yorum