versace eros...bazen burun kıvırdığınız bazen sinek ilacı dediğiniz bir parfüm fakat kışın bu soğuklarda verdiği o kuzine hissi yeterli...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
PdE Musc Tonkin kullandım. Misk ile birlikte beyaz çiçekler hissediyorum genel olarak. Etrafı boğmayan dengeli bir hayvansallık mevcut ama kimisine de hacı yağı gibi geliyor. Kalıcılık gayet iyi ama yayılımı biraz tene yakın kalıyor. İltifat da aldım ilginç şekilde. Extrait versiyonunu denemek artık hayal oldu sanırım.
- 15 beğenme
Yorum
-
Teo Cabanel Lace Garden. Hayatımda kokladığım en doğal, yumuşak ve sıcak beyaz çiçekler bu şişenin içindeymiş gibi. Sıcak bir mayıs gününde, arıların etrafında uçuştuğu manolyaların, hanımellerinin ballı kokusunu alıyorum, çok derinden tatlı limon çiçekleri de geliyor. Parfüm ilerledikçe hafif pudralı bir hal alsa da çok dramatik bir dönüşüm yaşanmıyor. Güneşli bahar günlerine çok yakışacak, iddiasız ama zarif, sanki eski zamanlardan aşina olduğum bir parfüm.
- 18 beğenme
Yorum
-
- 10 beğenme
Yorum
-
Sefa hocam dhi uzun süreli deneme şansım olmadı sadece birkaç kez sephorada vs denedim, benzerlik var fakat birebir kopya değil aynı kulvardalar sadece dhi intense koku güzelliği ile önde uomo ise kalıcılık ile önde. uomo da bana farklı gelen herkesinde söylediği gibi o kakaomsu hava ve vanilya daha hissedilebilir birde bana deri notası sanki daha baskın gibi geliyor uomoda.(tende değilde kıyafette daha fazla hissediyorum deri notasını) Dhi daha naif daha hoş o makyaj çantası efektini daha çok yansıtıyor ama gel gelelim ki kalıcılık bende 5 saati geçmemişti.
-
terre d'Hermes edt...
hey gidi portakal bahçesinde çıplak ayakla toprağa basıp gezerken nereden canın çektiyse sigara yakmak için çakmağı yakmaya çalışmak defalarca denedikten sonra yanmaması ortaya çıkan toprak portakal ve çakmaktaşı kokusu...
İnsanın ruhu kokularıdır...
- 12 beğenme
Yorum
Yorum