Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Versace Dylan Blue kullandım

    Yorum


    • Ch 212 vip

      Yorum


      • kerosene walk the sea

        Yorum


        • Comme Des Garçons Chalayan Airborne kullandım. Taşıması kolay, ferah, sıcaklarda bunaltmayan yapısı ile sevilebilir parfüm. Citrusu iç açıcı.

          Yorum


          • Aramis New West Vintage

            80 lerin klasiklerinden mavi şişeli new west kullandım bugün. Döneminin pek çok kokusu gibi new west te çam merkezli bir koku aslında ama onu diğerlerinden ayıran tarafı az da olsa sucul notalar içermesi, sucul dediğime bakmayın günümüz suculları ile alakasız burada ki suculluk, öyle sentetik aquatic, ferahlık hissi uyandıran şeyler yok bunda, şişesi mavi fakat yaşattığı hissiyat tamamen yeşil. İçerisinde o kadar doğal yeşil kurumamış defne yaprağı var ki sanki avucunuzda yeşil defneler ile biraz da naneyi ovalayıp kokluyormuş hissi veriyor. New west in performans diğer klasikleşmiş aramislere nazaran biraz daha zayıf ama kullanışlılık bakımından hepsinden daha kullanışlı bir çalışma, ama yine de 30 yaşı görmemiş arkadaşlara pek önermem.

            Yorum


            • Memo Irish Leather
              Harika Bir Orman,Çayır,Çimen Kokusu.Ardıç Notası Baskın Deri Notası Neredeyse Hiç Hissedilmiyor.Kalıcılık Muazzam Fakat Tene Fazla Yakın.Açılışı Çok Keskin Dozajlamaya Dikkat Etmek Lazım İnsanı Boğabilecek Güçte.
              Ben Creed Green Irish Tweed'e Çok Benzetiyorum Bu Kokuyu.
              Son Düzenleme OğuzBey; 13-06-20, 17:57. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • Aqua Universalis Forte ile devam

                Yorum


                • Xerjoff-Mefisto Gentiluomo tam bir yazlık baharlık beyefendi kokusu ilk başlarda oldukça temiz bir lavanta narenciye patlmasıyla başlıyor sonra galiba süsen(iris) ve meneşke devreye giriyor ama yumuşak naif bir hava katıyor ki bayılıyorum o kokuya oldukça kaliteli harmanlanmış ve bence klasik mefisto’dan daha fazla creed smw ye benziyor. Performans ilk 4,5 saat güzel sonra tene yaklaşıyor. Herkese selamlar 👋

                  Yorum


                  • # Parfum d'Empire Azemour Les Orangers #

                    Marc-Antoine Corticchiato... Gerçekten kalbur üstü işlerin adamı. Luca Turin'in de yanılmıyorsam son kitabında 5 yıldız vererek onurlandırdığı, bol citruslu, karakteristik bir meşeyosunu ile aromatikleştirilmiş, benim tarzından ötürü en çok Christopher Street ile benzeştirebildiğim bir eser. Açılışında citrus ailesinin hemen her ferdi bulunuyor. Açılış gerçekten muazzam. Çok, çok, çok pahalı bir kolonya dökülmüşçesine rafine. Bu kısım hafifçe etkisini kaybedip parfümün karakteri ortaya çıkmaya başladığında garip bir şekilde ve her defasında "sanki tenime sigara dumanı üflemişim ve üstüne kalite bir limon kolonyası dökmüşüm" gibi kokuyor. Bu kısım bana müthiş erkeksi ve karakterli geliyor. Muhtemelen meşe yosunu ile saman ve servi kullanımı işi değiştiriyor. Çünkü içerisinde tütün ya da dumansı bir nota bulunmuyor. Parfüm uzun bir süre bu şekilde kokusunu yayarak 2 saat içerisinde tamamen tene yerleşiyor. Boyun bölgesine fazlaca sıktığım zamanlarda, hafif terleme ve nemlenmeyle tekrar yayılmaya başlıyor. Ara ara burnuma vurarak mest ediyor. Ama kuru bir ten veya kıyafet üzerinde çabuk sönüyormuş gibi de algılanabiliyor bu durum. Performans olarak, parfümü kullanma şekliniz ve uyguladığınız yer çok önemlidir. Bu parfüm de ten ve yer seçiyor. Parlak, gerçekçi, lezzetli narenciyelerden-citruslardan tutun, narenciye ağaçlarına kadar uzanan bir akşamüstü yolculuğu gibi. Bu arada Azemmour (Fas)'da bir portakal bahçesi manzarası kokusu gibi bir şeyden bahsediliyor tanıtımında. Dediğinin de hakkını vermiş! Bugüne kadar kullandığım en karakter ve en iyi citrus kokulardan birisi.
                    Son Düzenleme cantona8; 12-06-20, 18:42. Tarafından yapıldı.

                    Yorum


                    • Ralph Lauren Polo Black

                      Yorum


                      • Gucci Intense Oud ve Ajmal Qafiya 2 kullandım. Ajmal Qafiya 2 fena bir parfüm değil ama kahve diğer notalarla biraz uyumsuz olmuş bence. Gucci Intense Oud ise çok başarılı. Tarz olarak biraz Xerjoff More Than Words'e benzetiyorum.

                        Yorum


                        • Myrkur
                          Myrkur Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Ben Intense Oud'da deri hissetmiyorum ve evet bana verdikleri hissiyat benzer.

                        • Asaid
                          Asaid Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          hocam reformule ile ilgili olabilir. Kullanıcıların bazıları bunu dile getirmişler reformule olanda meyve ve çiçeksi nüanslar varmış. (martin8604 adlı kullanıcıya bakabilirsiniz, 20 ye yakın kişi de buna benzer şeyler yazmış.)
                          Son Düzenleme Asaid; 14-06-20, 22:18. Tarafından yapıldı.

                        • KARALARIN_CEMAL
                          KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          İnteresting!...


                      • Satin Mood

                        Yorum


                        • Profumun Acqua di sale
                          Yazlık deniz temalı, yeşil, tuzlu yosunlu performans canavarı bir parfüm. Hata yapıp dozajlamayı abartınca günü mahvettik.Kararınca uygulama yapıldığında keyifli bir gün geçirebilinir.

                          Yorum


                          • Nishane - Hacivat

                            Yorum


                            • özlediğim için, dior homme intense

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X