# Arkadaslar selam. Bekledigim kargoyu teslim aldim. Simdi ise sadece Strangers ve Prissana kaldi. Onlar maalesef elimde olmayan sebeplerle beklemedeler. En az sizler kadar merakli ve heyecanliyim ben de. Ama onlar gelene kadar bu hafta ici simdiye kadar gelenleri dagitacagim. Strangers ve Prissana talebi oldugu halde kargosunu iki parca halinde talep eden arkadaslarimiza da gonderim yapabilirim. Normal sartlarda o iki markadan talebi olmayan tum uyelerimjzin kargolarini yollayacagim. Ozel durumu olan veya bekletmemi isteyen arkadaslar ozelden yazabilirler. Herkese saygilar sunuyorum. #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Aralık Spliti #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Arkadaslar selam. Bekledigim kargoyu teslim aldim. Simdi ise sadece Strangers ve Prissana kaldi. Onlar maalesef elimde olmayan sebeplerle beklemedeler. En az sizler kadar merakli ve heyecanliyim ben de. Ama onlar gelene kadar bu hafta ici simdiye kadar gelenleri dagitacagim. Strangers ve Prissana talebi oldugu halde kargosunu iki parca halinde talep eden arkadaslarimiza da gonderim yapabilirim. Normal sartlarda o iki markadan talebi olmayan tum uyelerimjzin kargolarini yollayacagim. Ozel durumu olan veya bekletmemi isteyen arkadaslar ozelden yazabilirler. Herkese saygilar sunuyorum. #
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
- 1 Beğen
Yorum
-
Mustafa Hocam daha önce de söylediğim gibi. Benimkileri de gönderebilirsin. 1 tane dekant için beklemeyelim. O Geldikten sonra başka split ya da satın alacağım bir parfüm olursa senden onunla birlikte gonderirsin.
Adresim aynısı Marketin karşısı :-))
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
- 3 beğenme
Yorum
-
Ben de teslim aldım, teşekkür ediyorum, mat için güzel şeyler söyleyebilirim fakat eldo vierges et toreros için asla.
- 2 beğenme
Yorum
-
dewnew Secretions Magnifiques’i denemekten biraz çekiniyorum açıkçası... Vierges et Toreros kullandığım günlerde de ya çok beğenildi ya da deri için garip yorumlar yapıldı.
-
Yoğun ve keskin baharatlı olmasi sebebiyle maskulenlige daha yakın gibi geldi bana ama zaten yapı olarak erkeksi bir parfüm Çokta arap erkeği parfümü 😂😂😂🙈🙈🙈Son Düzenleme PerfumeIsAnArt; 19-01-20, 14:26. Tarafından yapıldı.
-
Abbathdoom Çekinmeyin denemekten, ben beğeneceğinize bahse girerim.
-
# Güncelleme #
Parfümler (Strangers ve Prissana) bu hafta içi yurda inecek aksi bir durum olmazsa. Cumartesiye zor. Ama önümüzdeki hafta içinde son dağıtım yapılacaktır kesinlikle. Ay sonuna kadar herkesin parfümleri ulaşmış olur.Son Düzenleme cantona8; 20-01-20, 12:14. Tarafından yapıldı.
- 5 beğenme
Yorum
-
# Bu arada Mustafafrag isimli üyemizi tanıyan var mı. Sadece onun ödemesi kaldı ve özelden mesajıma da dönüş yapmadı. Split kargoları gönderilene kadar vakti var. Yoksa yaptırım uygulanacaktır ve bu yaptırımın ne olduğunu artık biliyorsunuz. Buraya yazmamdaki amaç ise alenen ilan etmektir. Kimse ile bir problemimiz yok ve olamazda. Sadece kurallara riayet eden diğer üyelerin haklarını koruma içgüdüsü bu. Saygılarımla... #
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Bu arada Mustafafrag isimli üyemizi tanıyan var mı. Sadece onun ödemesi kaldı ve özelden mesajıma da dönüş yapmadı. Split kargoları gönderilene kadar vakti var. Yoksa yaptırım uygulanacaktır ve bu yaptırımın ne olduğunu artık biliyorsunuz. Buraya yazmamdaki amaç ise alenen ilan etmektir. Kimse ile bir problemimiz yok ve olamazda. Sadece kurallara riayet eden diğer üyelerin haklarını koruma içgüdüsü bu. Saygılarımla... #
Daha evvel splite girmemiş yeni üyelerden sembolik olarak 20 TL split sonu ödeme listesinden düşülmek suretiyle GİRİŞ ÜCRETİ alınsa günlük takip ederler split ne durumda diye...
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hlttmz View Post
Daha evvel splite girmemiş yeni üyelerden sembolik olarak 20 TL split sonu ödeme listesinden düşülmek suretiyle GİRİŞ ÜCRETİ alınsa günlük takip ederler split ne durumda diye...
Yorum
Yorum