Ödeme tamamdır Hocam, kolay gelsin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Aralık Spliti #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
# Herkese merhabalar. Ucret toplama asamasi henuz tamamlanmadi. Eksik odemeler mevcut. Parfumlerin ise bir kismi ulasti. Strangers kismi ise maalesef biraz zaman alacak. Detayli bilgilendirme hafta basinda yapacaktir. Strangers siparisi olmayan arkadaslarimizin parfumleri hafta icinde yollanacaktir. #
- 3 beğenme
Yorum
-
Aurevoir
orangeverte
PerfumeIsAnArt
Quasar
sander
Ödemesi ulaşan ve splitten Roberto Greco, Rogue, ELdO, Durga, Strangers ile Prissana talepleri olmayan üyelerimizin kargolarını yarın göndereceğim. Yeni yılın ikinci gününde elinize ulaşmış olacaklardır.
Adres bilgilerinizi güncellemek istiyorsanız forum üzerinden mesaj bırakabilirsiniz.
(Duzenlenmistir)Son Düzenleme cantona8; 30-12-19, 18:09. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Strangers ve Prissana haricindeki parfumleri. Bu hafta ulasmasini bekliyorum. Onlar da gelince ikinci posta kargolari Cumartesi gününe yetiştirmeye calisacagim.
En son ise Strangers ve Prissana talepleri olan arkadaslarimizin kargolarini yollayacagim. Bu arkadaslarimizdan isteyenlere iki parca seklinde yollayabilirim kargolarini beklememeleri icin. Cunku Strangers ve Prissana tarafi biraz zaman alabilir
- 1 Beğen
Yorum
-
Gece icin bugun dekant i ulaşan Mendittorosa Le Mat kullandim : Açılış MMM By The Fireplace ile çok benzer Hatta aynısi Sonrası düz ilerliyo Uzunca bir süre yoğun baharatlı bir süreç yasatiyor Karabiber ve karanfil esliginde .. Gül ise çok arka planda hissediliyor Karanlık dark bir gül .. Tam cozemedim ama sanırım gül dip notalarla birlikte daha belirgin hale geliyor Ve hafif bir tatlilik ortaya cikiyor Bu tatlılığa sebeb paculi olabilir ! Sizin yorumlarınızida merak ediyorum ! Bana cocuklugumda yaşadığım bir anadolu gezisini hatırlattı Kesinlikle country hissiyatli bir gece parfümü diyebilirim Sunuda eklemek istiyorum Wow olmadim By The Fireplace ile benzer olması dışında beni kendine çekmedi Sanırım Le Mat yerine 4 şişe By The Fireplace almayı tercih ederim ve doyasiya kullanırım Le Mat dip notalarda tonka ve vanilya olmalıydı.. Birşeyler eksik kalmış Tamamlanamamış bir sanat eseri gibi Fakat bu DNA ilede cok özgün ve guzel bir parfüm!Son Düzenleme PerfumeIsAnArt; 02-01-20, 22:26. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
# Duyuru #
Agir bir gribal enfeksiyon geçiriyor olmam sebebiyle 2. parti kargolari bu hafta cikaramayacagim. Anlayisiniza guveniyorum. Saygilar..
- 3 beğenme
Yorum
Yorum