Kargomu aldım hocam, her şey için teşekkürler...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum içi v.5 (KAPANDI) #
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: PerfumeIsAnArt View PostNihayet az önce kargomu teslim alabildim 6 gün sonunda 😊 Tesekkur ederim 🙏 Salvatore Ferragamo White Mimosa test ettim Fragrantica da Dior Homme intense gibi olduğunu yazmışlardı fakat ilgisi yok Ben Histories De Parfums Moulin Rouge a çok benzettim Çok feminen bir parfum 🙈
- 1 Beğen
Yorum
-
# Sanirim herkes parfumlerini aldi. Konuyu arşive alabiliriz. #
Vee bir serinin sonu gelmistir. Bundan boyle "forum ici" ile baslayan splitlerde olmayacagimdir. Cok fazla emek ve ozveri isteyen bu tür splitlerde hosuma gitmeyen birkac olay yasamisimdir ve bu sebepten (detay asla vermeyecegim) dolayi artik splitlerimde sayfada yer alacak parfumleri kendim belirleyecegimdir ya da bildigim yerden temin edecegimdir. Splitten ziyade artan fiyatlarin da negatif ruzgariyla sayfa, satış sayfasina dönmek uzeredir. Forum ici splitleri artik iyiden iyiye elde kalan parfumlerin degerlendirilmesi veya dekant satilmasi sayfalari olma yoluna girmis idir. Amacim kimseye tas atmak degil idir. Tam tersine bu sayfada parfumleriyle yer alan tum üyelerimize ozel tesekkurlerimi sunuyorumdur. Elde olan malzeme budur. Dolayisiyla yemek de budur
Emek veren, destek veren, anlayis gosteren herkese tekrar tesekkurler. Forum ici spliti forum ihtiyaclari dogrultusunda tarafimca ortaya atilmis bir fikirdi. Gittigi yeri begenmeyerek, olumsuz ve heves kiran seylerle karsilasilarak sona erdirilen bir organizasyon olmustur kendisi..
Sevgiler, saygilar, selamlar... Baska basliklarda, daha degisik bolusturmelerde, ama ayni platformda görüşmek dilegiyle...Son Düzenleme cantona8; 19-11-19, 20:04. Tarafından yapıldı.
- 12 beğenme
Yorum
-
Yorum