TF Metallique kullandım.Çoğunluk beğenmese de,benim çok sevdiğim bir parfüm.Tatlı bir bebek pudrası gibi,tende durdukça öyle güzelleşiyor ki.Hem temizlik hissi veriyor,hem de pembe,tatlı bir pudra bulutu gibi kokuyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Roja dove enigma cologne
Yine bergamot açılışı tozlu ve ekşimsi limon biber destekli olabilir kısa bir süre sonra çiçekler devreye giriyor sadece alabildiğim açılışındada kendini hissettiren Yasemin 3. Saatinde tütün devrede çok yumuşak akşam ne kıvama gelir şişesi gelince bolca test etmek lazım
- 17 beğenme
Yorum
-
Bentley for men intense kullandım. Ara ara kapağını koklama ihtiyacını hissettiğim bir koku oldu benim için. Başlangıçtaki boozy havasına, daha sonra bağrımı ısıtan sıcacık baharatlı tütsülü yapısına her geçen gün daha da bağlanıyorum. Fiyatı henüz makul sayılabilecekken yedeğini stoklayayım bari.
- 15 beğenme
Yorum
-
Çok sevdiğim bir koku fakat çok sıkınca bende baş ağrısı yapıyor ama kış ayları için dediğiniz gibi harika bir seçenek, iç ısıtan bir güzellik.
Vakka v de vakko ve lalique A l'extreme ile birlikte F/P ürünleri arasında en üstlerde yer alan bir parfüm.
Sefa Hocam kaleminize sağlık kısa, öz ve güzel bir inceleme olmuş
-
Tauer Les Années 25 kullandım. Açılışı baya sabunsu. Peşine gelen koku az miktarda taze narenciye. Bir süre sonra iris zaten domine ediyor parfümün kokusunu bundan ötürü bitişi pudralı şekilde kapatıyor. Pek maskülen olduğu söylenemez. Yaşını başını almış kadın parfümü kategorisine sokardım ben bunu.
- 16 beğenme
Yorum
Yorum