Nicolai - Patchouli Intense
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bu sabah N11 den aldığım parfümü iade için kargoya gittim. İşlem yaptırırken içeriği sordular ben de parfüm dedim. Neden iade ediyorsunuz çok güzel kokuyor dediler :-)) Dedim iade ettiğim ürün farklı daha ambalajı açılmadı, üzerimdeki ise İsabey Sir Gallahad dedim baktılar o ney diye. Niche Parfüm buralarda bulunmaz dedim. (Altuğ hocama tekrardan teşekkür ederim böyle güzel parfümlerle bizleri buluşturduğu için)Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 27-11-19, 11:31. Tarafından yapıldı.
- 16 beğenme
Yorum
-
Baruti Perverso kullandım. Kullanmaz olaydım. Yanık fındık kabuğu kokuyor. Teoride kulağa hoş gelse de pratikte ortaya benim için hiç de hoş olmayan bir koku çıkmış. Parfüm mantığında kullanılacak bir kokusu yok bence. Buradaki dumansı hava fazla fazla geldiği için insanın genzini kaşındırıyor, midesini kaldırıyor. Bir daha dener miyim bilemedim.
- 15 beğenme
Yorum
-
Biberiye yağı elime bulaşınca burnuma gelen koku çok hoşuma gitti ve aklıma bir fikir geldi, hemen uyguladım. Pireleri uzaklaştırma etkisi de olduğunu duyduğum biberiye yağını bir pamuğa bol bol damlatıp evdeki 4 kedinin orasına burasına iyice sürdüm. Şimdi onlar evde koşturup oynadıkça bütün ev şahane kokuyor.
- 15 beğenme
Yorum
Yorum