Akşam Jul et mad Nin Shar..Vanilyanın eşlik ettiği,udun alttan hafif desteklediği, kremsi, çok lezzetli, son derece beğendiğim bir gül yorumu.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugün de sanırım dışarıya çıkmayacağım. 1. staj defterimin yarısını bitirdim. Bugün de kalanını bitirirsem çok iyi olacak. Bunun için de biraz takviyeye ihtiyacım var. Tercihlerim Francesca Bianchi The Lover’s Tale ve Masque Milano Montecristo oldu. Lover’s Tale’daki deri, çiçekler ve kunduz yağı muhteşem bir birleşim. Staj yaparken 2 gün üst üste sıkmıştım ve 3. gün o parfüm bir daha sıkılmayacak diye uyarı gelmişti... Havalar biraz daha soğusun tekrar bir test yapıcam. Montecristo’yu henüz dışarıya çıkmadan önce kullan(a)madım ya da cesaret edemedim. Ama sonuç olarak seviyorum ve böyle evden çıkmadığım zamanlarda güzel bir arkadaş oluyor. Yeri bende ayrıdır. Gözümde canlanan manzara ise kan ile odunsu notalar birleşmiş, üstüne tütün ve reçineler serpiştirilmiş. Son dokunuş olarak da rom dökülmüş. Cadının hazırladığı büyülü iksir gibi oldu.
- 12 beğenme
Yorum
-
-
Sabahtan, spreyli şişeye doldurup her daim uygulamaya özen gösterdiğim Atelier Rebul Eau de Cologne Classic şimdi de davetli olduğum bir organizasyon için Paco Rabanne İnvictus Legend kullandım.
Rebul, bir kolonyaya göre oldukça güzel ve hissedilir değişimler geçiren sert karakterli ve asla üzmeyecek güce sahip klasik kolonya yorumu.
İnvictus Legend ise daha kalın ve derin haliyle bence serinin en iyisi.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum