Altuğ Hocam, Ormondo Jayne Man şişeli alacağım için, 1,Şişedeki 5Ml dekantı iptal edebilir miyiz, ha problem olursa alırım sorun yok.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Karışık Niche Spliti (Ödeme Toplama)
Çökme
X
-
Listenin sadelesmesine yardimci olmak acisindan zaten kanimca dolma sanslari da olmayan Amouage Lyric ve Terenzi Ursa taleplerimin iptalini, onlarin yerine asagida isimlerini siraladigim parfumlerden 5er ml dekant almayi talep ediyorum. Arz ederim
Guerlain Cuir Intense
Guerlain Bois Mysterieaux
Amouage Imitation Men
Xerjoff More Than Words
Terenzi Orion
Birkac gune dolma emaresi gostermez ise Cathage i de iptal etmek durumunda kalacagim. Kismet artik. Siseli alma fantazisini bi ben yapamiyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MontyLemon line dolmayacak gibi, şişeli talebimi iptal edip yerine 5 ml baccarat ekleyebilir miyiz hocam?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ntmm22
Bu fiyata nasıl dolmaz anlamadım valla hocam ben iki katına almıştım nerdeyse şaşırdım dogrusu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8Listenin sadelesmesine yardimci olmak acisindan zaten kanimca dolma sanslari da olmayan Amouage Lyric ve Terenzi Ursa taleplerimin iptalini, onlarin yerine asagida isimlerini siraladigim parfumlerden 5er ml dekant almayi talep ediyorum. Arz ederim
Guerlain Cuir Intense
Guerlain Bois Mysterieaux
Amouage Imitation Men
Xerjoff More Than Words
Terenzi Orion
Birkac gune dolma emaresi gostermez ise Cathage i de iptal etmek durumunda kalacagim. Kismet artik. Siseli alma fantazisini bi ben yapamiyorum
bu splitin fiyatları baya güzeldi ama yaz aylarına geldiğinden midir nedir dolmayan şahsen beni şaşırtan çok parfüm oldu.
- 5 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ntmm22
Hocam yedi sekiz ay önce sir gallahad ve ambre carthage ı 7.5 liradan ikişer şişe doldurmadık mı biz forum olarak, şişe dolmadıgında değil vaZgectiğimizde kaybederiz,,
bu splitin fiyatları baya güzeldi ama yaz aylarına geldiğinden midir nedir dolmayan şahsen beni şaşırtan çok parfüm oldu.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ntmm22 View Post
Hocam yedi sekiz ay önce sir gallahad ve ambre carthage ı 7.5 liradan ikişer şişe doldurmadık mı biz forum olarak, şişe dolmadıgında değil vaZgectiğimizde kaybederiz,,
- 1 Beğen
Yorum
-
Benim tadımlık taleplerin de çoğu uçmuş, hayırlısı.
Bakalım bir de bunu yazalım:
Nicolai Kiss me intense- 50 ml.
Yorum
Yorum