PDM Pegasus ve Layton'dan 10'ar ml rica edebilir miyim?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Karışık Niche Spliti (Ödeme Toplama)
Çökme
X
-
son taleplerde eklendi arkadaşlar.
31 Temmuzda spliti kapatıp 1-5 Ağustosta ödeme toplama ve 5-8 ağustos dağıtım yapmayı planlıyorum. Bu şekilde yaparsak bayramda herkes parfümlerine kavuşur. Siz ne dersiniz bayram sonrasına mı kalsın bayramdan önce mi olsun?
- 1 Beğen
Yorum
-
Valla Altuğ hocam, bu işin neresinden bakılırsa bakılsın bayramdan sonraya kalır. Daha talepler tam olarak gelmedi, şişelerin birçoğu açıkta. Bir de split üstüne split yapıldı, üstüne bir de kurban bayramı geliyor. Bence birçoğumuzun bütçe açısından zorlanacağı kanaatindeyim. Gönül ister ki hemen split dolsun, dağıtımlar yapılsın herkes parfümüne bayram öncesi kavuşsun :-)
Yine de herkes fikrini açıkça söylesin
-
Altuğ hocam benim girdiğim bazı şişeli parfümlerde sadeleşmeye gitmek istiyorum, baya bi abartmışım işin açıkçası [Sabahın 6 sında kalkıp aç gözlülükle bu kadar talepte bulunursam olacağı buydu :-)) ] Aşağıdaki şişeli taleplerimi isteyen varsa alabilir, yoksa da iptal edelim lütfen.
Amouage Journey şişeli
Tiziana Terenzi Lİnce şişeli
Sospiro Opera şişeli
PDM Carlisle
Atelier Des Ors Lune Feline yi de 15 ml olarak güncelleyelim size zahmet.Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 26-07-19, 12:06. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Görüyorum ve arttırıyorum..
Xerjoff Mefisto 100 ML ML Fiyatı 13 TL
Terenzi Orion 100 ML ML Fiyatı Ml Fiyatı TL 11 TL
Montale İntense Pepper 100 ML ML Fiyatı 5 TL
Jovoy Pavillon Rouge 100 ML ML Fiyatı ML Fiyatı 8 TL
Initio Side Effect 90 ML ML Fiyatı ML Fiyatı 12.8 TL
Micallef Royal Vintage 100 ML ML Fiyatı 7 TL
Terenzi Orion 100 ML ML Fiyatı Ml Fiyatı TL 11 TL
5er ml lütfen..
Yorum
-
Micallef Royal vintage doldu demişsin ama belki kanına girerim 2. şişeyi açarsın diye düşündüm.. ( )Son Düzenleme uncle-benjen; 26-07-19, 06:30. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Altuğ hocamXerjoff More Than Words 2. şişeyi bana yazar mısın.Son Düzenleme serif_aydogar; 25-07-19, 20:38. Tarafından yapıldı.
Yorum
Yorum