# Sayfadaki tüm parfümlerden an itibariyle dekant verilebilecektir. "Sadece dekant" verilmesi mümkün olmayan tüm parfümleri listeden çıkardım. Lütfen kurallara dikkat edelim. Özellikle şişeli alım kurallarına uymayan durumları kendi inisiyatifimle düzenleyeceğim. #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.4 (ÖDEME TOPLAMA) #
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: vintage View PostÜstat şişeli alımlarda dolmayan şişelerin durumu ne olacak?
Dekant alma kuralında eğer şişelerin kalan kısımlarını talep ederseniz ekstra dekant almak zorunda kalmayacaksınız.
Kural kural diye ısrar ediyorum evet ama burada amaç biraz da dayanışma. Pahalı kokuları alıp kenara çekilmeme vs.
Saygılar...
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Posth) Aslında yazısız bir kural olmalı bu madde. Lütfen yüksek ücretli parfümleri şişeli talep ederken, sırf kurala uyalım diye en düşük ml ücretli parfümlerle dekant alma kuralını tamamlamaya çalışmayalım. Unutmayalım ki "siz şişeli almak, biz de şişeli vermek zorunda değiliz".
Oy.
Öyle ölmezler Sayın Çelebi, füze atsaydınız
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aydın10 View PostGünaydın habdan 10 ml, hemlock ve bentley intense 5 ml ekler misiniz. Ambre 114'un kalanını alınca şişeli mi almış oluyorum.?
Yorum
Yorum