Nishane colognise
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Guerlain İdeal Cologne. Bu sıralar kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz. Klasik Cologne flankerlarından alışık olduğumuz citrusların ön planda olduğu parfümlerin aksine oldukça dengeli bir kullanım söz konusu. Klasik Guerlain Ideal ler ile pek bir anlaşamamıştım ama cologneyi canım son zamanlarda baya bir çekiyor. Benim için ideal serisinin en iyisi
- 18 beğenme
Yorum
-
Baccarat Rouge Edp ; yani tabiki zevkler ve algilar degisebilir ama uzun zamandir en vasat en siradan denedigim koku oldu .
Yanlis anlasilmasin denedigim derken tek kullanimda degil uzun uzun kullandim kokuyu takip ettim ama malesef . Mfk kokularini genel olarak basarili buluyorum ama bu hic olmamis , bikere tek duze hicbi nota degisimi hissetmedim . Tekduze olmaklada kalmayip sentetiklik cok fazla . Kaliciligin ve farkedilirlik degerinin yuksek olmasi disinda hicbir artisi yok . Ve cok cok pahali . Sevenler begenenler kusuruma bakmasin .
- 13 beğenme
Yorum
-
Dün, yazlıkta ilk günümdü ve tercihimi Samsara dan yana kullandım.Çok kaliteli,kremsi sabun kokusu gibi geliyor bana.Tenle bütünleşen,temiz ve şık hissettiren bir parfüm.Bugün ise Chloe Love kullandım.Kullananı ne kadar çok olursa olsun hiç bıkmayacağım,koklayınca insanı alıp götüren parfümlerden.
- 15 beğenme
Yorum
Yorum