Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
frederic malle french lover...
yeşil ve sarı arası bir koku...
yeşil ve sarı bitkilerin baharatlarla oluşturduğu bir kompozisyon...
yağmurlu orman havası hissi veriyor...
Ali hocam sırf bu kokuyu çok sevdim diye bir dönem Bond No9 Andy Warhol'u da merak edip arayıp arayıp bulamamıştım. Ama kesinlikle özel hissettiren parfümlerden biri Plum Japonais.
Guerlain Santal Royal - Gül ve derinin mükemmel birleşimi. Bu parfüm yazın aşırı güçlü olacaktır, havalar ısınmadan son zamanlarını yaşıyor bu güzelim parfümüm. Son defa vedalaşayım dedim
Bond No.9 Chinatown’ın ikizinin aynısının tıpkısı..
Sitelerindeki Şalimar, Si vs gibi isimler de son derece yaratıcı, son derece çığır açar nitelikte.
Aynı yeri tekrar keşfedene kaşif denir mi?!
Bence de...
Bir kaç gün önce Instagram'da reklamlarını gördüğüm Tyrus.. Şimdi siz bahsedince internet sitelerine girip baktım. Sonuç olarak size katılıyorum. Özgün(!) olmayan isimlerin de benzeşmeleri hep bilinen parfümlermiş.. misal Dark Afgan
Amouage Reflection
Olmazsa olmazlardan kullanmayınca özlenen ama sık sık kullanayım imza parfümüm olsun her gün bu kokuyu koklamak istiyorum dedirtmeyenlerden
Bu tarzda en sevilen parfümlerden biri bundan daha iyisi Alexandre2 dir heralde..
JPG Le male Essence. Bu parfümü şimdiye kadar kimse denemedi mi neden ismi hiç geçmiyor anlamış değilim. Bu parfüm benim 1998 de kullandığım eski versiyon Le Male in aynısı. Ben yanılıyor olamam uzunca süre hasret kaldığım ve beni bu hobiye başlatan parfümden başkası değil bu
Yorum