Mustafa Hocam kargo sorunsuz ulaştı, çok teşekkürler tüm emekleri için.SARTORİAL İÇİN AYRICA TEŞEKKÜRLER
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Vira #
Çökme
X
-
Bu arada ambra nera'ları karıştırdım Bir arkadaşa ortigia yerine farmacia ambra nera gönderdim sanırım ki elimde bir tane ortigia arttı. Tespit eden olursa değiş tokuş yapabiliriz :P veee bir adet Tom of Finland'da da yanlış miktar gönderim yapmış olabilirim. Eksik gönderdiğim varsa, şişe bende olduğu için devamını gönderebilirim
Bunlar da ufak aksaklıklar. Bir zaman sonra göz görmeyince beyin de hükmedemiyor tabi yaklaşık 400 dekanta.
Bugün herkese ulaşır parfümleri. Çünkü Çarşamba günü son kargoları da çıkarmıştım. Takip kodlarını giremedim onların. Şimdiden herkes keyif ile kullansın
- 1 Beğen
Yorum
-
Bugün itibariyle bende aldım kargomu.. Teşekkürler Kardeşim..Son Düzenleme yalciner51; 03-03-17, 14:28. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Kardesim aldim kargoyu ben de diger arkadaslar gibi, eline saglik sızma vesaire hic olmamıs. Herhangi bir koku dahi alamadim paketi actigimda, sasirdim acikcasi..Bunun disinda Cipresso di Toscana deneme sansi bulamamistim, bu vesileyle Chanel egoist platinum'a muthis benzeyen bir parfüme denk gelmis oldum. Tekrar eline saglik..
- 1 Beğen
Yorum
-
Benim kargoda elime ulaştı ellerinize sağlık emeği geçen herkese teşekkürler...
- 1 Beğen
Yorum
-
-
GİDENLER
Frank Los Angeles No.3 (LuckyScent Spliti) 25ml 125₺ (matrai)
Davidoff Zino (makedon) 90ml 50₺ (powerty)
Byredo Accord Oud (Umut Kurtoğlu/Beymen) 30ml 165₺ (Umut Kurtoğlu)
Parfum de Marly Nisean (Dubai Spliti) 35ml 140₺ (RİYAFES)
Giorgio Armani Prive Vetiver Babylone (BaddestMan) 40ml 120₺ (PinkFloyd)
Guerlain l'Homme Ideal Eau de Parfum (drekrem) 45ml 90₺ (NeroBianco)Son Düzenleme cantona8; 06-05-17, 15:43. Tarafından yapıldı.
Yorum
Yorum