Kardeşim bende bugün teslim aldım yoğunluktan anca daha yeni açıp bakabildim. Hepsi mükemmel ellerine emeğine sağlık katkısı olan herkese çok teşekkürler ama senin bu emeğinin hakkı çok daha fazla. Az bişey değil 51 şişe bu. Split yapnın halini split yapan bilir tek kelime harikasın
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Vira #
Çökme
X
-
Mustafa hocam Kargo sorunsuz bir şekilde ulaştı hiç bir sıkıntı yok her zamanki gibi. Bu splitte emeği geçen her kim varsa çok teşekkür ederim sayenizde bir çok yeni parfümlerle tanışıyoruz ve bunun neticesinde zevk dünyamız kabarıyor. Ellerin dert görmesin hocam tekrardan hakkını helal et.
- 2 beğenme
Yorum
-
Mustafacım, benim paket de gece elime geçti. Akıntı sızıntı falan yok. Bu operasyonun gerçekleşmesinde payı olan herkese çok çok teşekkürler. Denemem için ekstra gönderilen numuneler için de ayrıca hem sana hem Umut'a teşekkür ediyorum.
- 3 beğenme
Yorum
-
Mustafa Hocam dekantların hepsine bakamadım 5-6 tanesini deneyebildim. Histoires Fidelis ve Xerjoff 1861 Zefiro % 100 Şişeli alacağım kokulardan Heleki Fidelis mahvetti beni
- 3 beğenme
Yorum
-
PinotNoir abi onda hiç şüphem yok. kesinlikle öyle. zaten mutabık olmuştuk bu konularda. Pardon, Fidelis gibi parfümlerin aslında bizlere ne kadar çok olduğunu 10ml'nin.... elimizde o kadar çok var ki.. hepsinden 10ar ml bir seferde yarım ml bile kullnmak çok zor bu parfümleri
-
Emin misin ? 3 ml X bitti bugün o_O .. Fabrika X kokuyor
-
Arkadaslar isimlerini yazamadigim dostlarimin kargolari yarin ellerine ulasir. En son dun kargoladim cunku. Ama listeyi almak bir turlu firsat olmadi :/ iciniz rahat olsun bu konuda.
teslim alanlara da guzel gunlerde kullanmalari dileklerimle..
- 3 beğenme
Yorum
-
Dün sevgili kardeşim cantona'yı ziyaret ettim, kendisi sağ olsun bu kadar şişeyi split edebilmenin inceliklerini anlattı, ardından da bir hatıra fotoğrafı çektim odasında. ben ikna oldum:
- 5 beğenme
Yorum
Yorum