# Mazzolari Patchouli'de teknik bir gecikme yaşanacağı için, splitten çıkarılmıştır. Bir sonraki splite fırsat bulunursa eklenecektir. Onun adına yapılan ödemeleri iade edeceğim. Teşekkürler. #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Vira #
Çökme
X
-
- 1 Beğen
-
Emrah hocam parfüm alındı ama elimize ulaşmasının zaman alacağı söylendi bana. vesna Oğuz hocaya çok çok teşekkür ediyorum. Elinden gelen herşeyi yaptı bu split için. Umut, Zeynep ve o bu splitin görünmeyen yıldızları aslında. Bir sonraki splite ulaşır umarım ve biz de keyfini çıkarırız Benim de ilginç olabileceğini düşündüğüm bir parfüm.
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Mazzolari Patchouli'de teknik bir gecikme yaşanacağı için, splitten çıkarılmıştır. Bir sonraki splite fırsat bulunursa eklenecektir. Onun adına yapılan ödemeleri iade edeceğim. Teşekkürler. #
Değil mi Mustafacığım..
- 3 beğenme
Yorum
-
# Dostlar.. Gelen ödemeleri kontrol edip güncellemeleri aralıklarla yapacağım. Elinize sağlık. Bu hafta Salı-Çarşamba gibi ödeme toplama aşamasını geçersek ben de boş şişeleri sipariş ederim haftasonuna elime ulaşır ve dekantlamaya başlarım ki yeni haftada dağıtımı başlamış olsun. #
- 2 beğenme
Yorum
Yorum